Η αποκάλυψη του Ριβάλντο που θα προκαλέσει αίσθηση

Ο Ριβάλντο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Αργεντινή αποκάλυψε ότι το 2004, πριν δηλαδή υπογράψει στον Ολυμπιακό, πίστευε ότι θα σκοτωθεί σε τροχαίο, αλλά ο Θεός τον έσωσε!

Ο Βραζιλιάνος άλλοτε άσος μεταξύ άλλων της πειραϊκής ομάδας, της ΑΕΚ και φυσικά της Μπαρτσελόνα μίλησε στην «Clarin», αποκαλύπτοντας αυτό το προσωπικό θέμα που τον βασάνιζε.

«Δεν πίστευα στον Θεό. Αλλά το 2004 κάτι εντυπωσιακό μου συνέβη. Είχα φύγει από την Κρουζέιρο και δεν αγωνιζόμουν σε κάποια ομάδα. Εκείνη την εποχή άρχισα να ακούω μια φωνή που μου έλεγε ότι θα πέθαινα σε ένα τροχαίο ατύχημα. Την άκουγα κάθε στιγμή πολύ καθαρά. Αργότερα, μια άλλη φωνή μου είπε να πιστέψω σε αυτόν και ότι δεν θα πέθαινα», σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Μια μέρα λοιπόν είχα γυρίσει σπίτι έχοντας πολύ φόβο. Άκουγα τη φωνή όλο και πιο δυνατά. Όταν έφτασα σπίτι και βγήκα από το ασανσέρ άρχισα να κλαίω σαν παιδί. Εκείνη τη μέρα αποφάσισα να δώσω όλη μου τη ζωή στον Θεό. Και δεν άκουσα ξανά εκείνες τις φωνές».

Επιπλέον, ο «Ρίμπο» έδωσε συμβουλή στον Λιονέλ Μέσι να μην εγκαταλείψει την Εθνική Αργεντινής, αλλά να παλέψει μία τελευταία φορά για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Για να θεωρείσαι ο καλύτερος πρέπει να πάρεις και το Μουντιάλ. Εγώ δεν το είχα πάρει μέχρι το 2002 και ήξερα πως το είχα ανάγκη για να μη με αμφισβητεί κανένας στη Βραζιλία. Όταν το κατάφερα ήταν μεγάλη η ανακούφιση. Νιώθεις ολοκληρωμένος. Κανείς πια δεν μπορούσε να λέει ότι τα καταφέρνω μόνο στην Μπαρτσελόνα.

Γι’ αυτό λέω και στον Μέσι να το προσπαθήσει ξανά, για μια τελευταία φορά. Πρέπει να ζήσει το πώς νιώθεις σαν παγκόσμιος πρωταθλητής. Το αξίζει, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο. Είναι θέμα ομάδας, θέμα τύχης. Δεν είναι εύκολο. Σκεφτείτε, επίσης, πως ένα Μουντιάλ διαρκεί 30 μέρες και διεξάγεται κάθε 4 χρόνια. Πολλοί σπουδαίοι παίκτες, όπως ο Ζίκο και ο Πλατινί, δεν πήραν τον τίτλο αυτό, αλλά ο Μέσι έχει μια τελευταία ευκαιρία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ