Μαρτίνς: Αποφασισμένοι να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση – Περήφανος για την ομάδα μου

Τη νίκη που θα αντιστρέψει το κλίμα μετά την ήττα από τον ΟΦΗ θέλει ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς στο Λουξεμβούργο, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Ντουντελάνζ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής των Πειραιωτών:

Για την ήττα από τον ΟΦΗ: «Θέλουμε να επανέλθουμε και να δείξουμε πως είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση και να καταλάβουμε ποιον Σύλλογο αντιπροσωπεύουμε. Πάντα στο μυαλό μας είναι η νίκη και ποτέ δεν στεκόμαστε σε ένα παιχνίδι του παρελθόντος, παρά μόνο κοιτάμε μπροστά».

Για την ομάδα του: «Αυτή η ομάδα από την αρχή της χρονιάς έχει δουλέψει πάρα πολύ, έχει πολύ καλούς παίκτες και έχουν δεσμευτεί να πάρουν τίτλους. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, είναι η καλύτερη που είχα ποτέ. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, είμαστε μία καινούρια ομάδα με νέα πρόσωπα, αλλά δουλεύουμε σκληρά από την πρώτη μέρα, με αφοσίωση, δείχνοντας πως μπορούμε να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο».

Για την Ντουντελάνζ: «Μπορεί η Μίλαν και η Μπέτις να είναι θεωρητικά οι πιο δυνατές ομάδες του ομίλου, αλλά η Ντουντελάνζ έχει δείξει πως είναι μία επικίνδυνη ομάδα και δεν υποτιμούμε κανέναν».Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ