Νέα «σφαλιάρα» για Μπάγερν – Ήττα με 0-3 στο Μόναχο από την Γκλάντμπαχ – ΒΙΝΤΕΟ

Η Μπάγερν Μονάχου είναι άρρωστη και αυτό είναι εμφανές. Οι Βαυαροί διασύρθηκαν με σκορ 3-0 από τη Γκλάντμπαχ μέσα στην «Αλιάνζ Αρένα» και επιβεβαίωσαν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι βρίσκονται σε βαθιά κρίση.

Οι Βαυαροί γνώρισαν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα και έφτασαν στα τρία παιχνίδια χωρίς νίκη, κάτι που συνέβη για τελευταία φορά τον Μάιο του 2015, αλλά με τον τίτλο να είναι εξασφαλισμένος. Το κλίμα εντός των αποδυτηρίων μυρίζει «μπαρούτι» και δεν αποκλείεται, μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, να υπάρξουν εξελίξεις.

Πλέον, με τη νίκη αυτή, η Γκλάντμπαχ έφτασε τους 14 βαθμούς, όσους έχουν Βέρντερ και Χέρτα που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση, προσπερνώντας στη βαθμολογία την Μπάγερν, η οποία έμεινε στους 13 και υποχώρησε στην πέμπτη θέση, όντας στο -4 από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ.

Η Γκλάντμπαχ πάγωσε το Μόναχο μόλις στο 10’ με τον μόνιμο σκόρερ της στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο Πλέα πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή και με φαλτσαριστό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Νόιερ κάνοντας το 0-1. Ο Γάλλος επιθετικός πέτυχε το πέμπτο γκολ στο πρωτάθλημα και όγδοο σε ισάριθμες συμμετοχές.

Έξι λεπτά αργότερα, η Μπορούσια έβαλε ακόμη πιο δύσκολα στην Μπάγερν πετυχαίνοντας δεύτερο γκολ. Μετά από τραγικό λάθος του Αλκάνταρα έξω από την περιοχή του Νόιερ, ο Χόφμαν έκλεψε τη μπάλα και πάσαρε στον Στινλτ, ο οποίος έγραψε το 0-2 στην επιστροφή του, ακριβώς 161 μέρες μετά τον τραυματισμό του.

Οι Βαυαροί, που είχαν την κατοχή της μπάλας από το ξεκίνημα του αγώνα, προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ και να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Στο 32’ ο Ρόμπεν και στο 35’ ο Λεβαντόφσκι δεν τα κατάφεραν, αφού τους σταμάτησε και τις δύο φορές ο Σόμερ. Αυτές ήταν ουσιαστικά και οι καλές στιγμές των παικτών του Νίκο Κόβατς.

Παρά τις δύο αλλαγές στο 46’ (Ριμπερί αντί Ρόμπεν και Γκνάμπρι αντί Μίλερ), η εικόνα των γηπεδούχων δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Η Μπορούσια αμυνόταν σωστά και δεν επέτρεπε στην αντίπαλό της να μπαίνει εύκολα στην περιοχή του Σόμερ. Για πρώτη φορά αυτό έγινε στο 63’, όταν μετά από σέντρα του Ριμπερί, ο Χάμες έκανε το ανάποδο ψαλίδι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Λεβαντόφσκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, καθώς ο Πολωνός βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Παρά τις προσπάθειές της στο τελευταίο εικοσάλεπτο, δεν κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς. Αντίθετα, στο 88’ η Γκλάντμπαχ με τον Χέρμαν πέτυχε και τρίτο τέρμα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Πηγή:filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ