Στη δεύτερη καλύτερη 5άδα του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – ΦΩΤΟ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε μέλος της δεύτερης καλύτερης 5άδας του ΝΒΑ. Με Λίλαρντ αντί για Ουέστμπρουκ η πρώτη 5άδα, σε καμία 5άδα παίκτης των Σέλτικς.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ πραγματοποίησε μία σπουδαία σεζόν με την φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς, αλλά αυτή δεν αρκούσε για να του δώσει μία θέση στην καλύτερη 5άδα της σεζόν.

Έτσι, για δεύτερη διαδοχική χρονιά, ο «Greek Freak» βρίσκεται στη δεύτερη 5άδα κι αυτό ασφαλώς δεν μειώνει σε κανένα βαθμό τα… όργια που έκανε.

Μαζί με τον Γιάννη στη δεύτερη καλύτερη 5άδα βρίσκονται οι Ράσελ Ουέστμπρουκ (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ), Ντεμάρ Ντερόζαν (Τορόντο Ράπτορς), Λαμάρκους Όλντριτζ (Σαν Αντόνιο Σπερς) και Τζόελ Εμπίιντ (Φιλαδέλφεια Σίξερς).

Στην καλύτερη 5άδα ο Λίλαρντ

Όσον αφορά στην καλύτερη 5άδα, η έκπληξη αφορά στον Ντάμιαν Λίλαρντ (Πόρτλαντ Μπλέιζερς) που βρίσκεται εντός αυτής, ενώ σε αυτήν υπάρχουν οι Λεμπρόν Τζέιμς (Κλίβελαντ Καβαλίερς), Κέβιν Ντουράντ (Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς), Άντονι Ντέιβις (Νιου Όρλινς Πέλικανς) και Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον Ρόκετς).

Για τέταρτη φορά στην καλύτερη 5άδα ο Ντέιβις, για τέταρτη ο Χάρντεν, για έκτη ο Ντουράντ και για δωδέκατη ο Τζέιμς.

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ