Η δήλωση Βασιλειάδη για τη διακοπή του πρωταθλήματος- ΒΙΝΤΕΟ

Την επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Όλα είναι στο τραπέζι», είπε ο κ. Βασιλειάδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και παρέπεμψε στην επικοινωνία που θα έχει τις επόμενες ώρες με τους αρμόδιους φορείς.

Δήλωσε πως η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει να σταματήσει η προσπάθεια της για εξυγίανση του ποδοσφαίρου, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα ληφθούν οι απαραίτητες πρόνοιες για την Εθνική Ομάδα.

«H κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια έχει δώσει μεγάλες μάχες για να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο. Κερδίσαμε πολλά αλλά πρέπει να γίνουν και πολλά. Δεν θα επιτρέψουμε να μπει σε κίνδυνο η προσπάθεια και να γυρίσουμε πίσω, αναλαμβάνοντας και το πολιτικό κόστος», δήλωσε.

«Το πιο σημαντικό είναι οι κανόνες να ισχύουν για όλους έναντι όλων. Αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

Στο ερώτημα αν είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός ποδοσφαιρικού… Grexit, το κυβερνητικό στέλεχος, ανέφερε: «Τα πάντα είναι στο τραπέζι αν δεν αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Περιμένουν τις προτάσεις από τη λίγκα. Τις επόμενες ώρες και ημέρες θα κάνουμε και άλλες ανακοινώσεις».

Και συμπλήρωσε: «Περιμένουμε ένα νέο πλαίσιο κανόνων συμφωνημένο από όλους. Το πλαίσιο είναι σαφές, πρέπει να αυστηριοποιηθεί ακόμα περισσότερο. Θα ληφθούν οι πρόνοιες για να μην επηρεαστεί η Εθνική». Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ