Διακοπή του πρωταθλήματος επ’ αόριστον

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης σε δηλώσεις που έκανε ανέφερε ότι διακόπτεται το ελληνικό πρωτάθλημα επ’ αόριστον.

Η Κυβέρνηση αποφάσισε την επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος της Super League μετά τη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα το πρωί ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον Υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Στις δηλώσεις του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ο υφυπουργός Αθλητισμού ανέφερε πως:

«Η κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να εξυγιάνει τον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου. Έχουμε κερδίσει πολλά, μένουν περισσότερα να γίνουν. Σε κάθε περίπτωση δεν θα διακινδυνεύσουμε την προσπάθεια να αναστηθούν φαινόμενα του παρελθόντος και να γυρίσουμε πίσω, αναλαμβάνοντας και το όποιο πολιτικό κόστος.

Οι κανόνες ισχύουν για όλους και έναντι όλων και υπό αυτό το πρίσμα αποφασίσαμε την διακοπή του πρωταθλήματος τις επόμενες ώρες».

Και πρόσθεσε: «Θα έχουμε συζητήσεις με την ομοσπονδία, τους φορείς και την λίγκα. Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με την UEFA και δεν θα ξανά εκκινήσει εάν δεν συμφωνήσουμε σε ένα σαφές από όλους πλαίσιο κανόνων για να προχωρήσουμε μπροστά. Δεν κάνουμε πίσω στην μάχη για διαφάνεια».

Στο ενδεχόμενο Grexit: «Τα πάντα είναι στο τραπέζι. Τις επόμενες ώρες θα έχουμε συζητήσεις, πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Περιμένουμε προτάσεις από την ομοσπονδία και την λίγκα για να ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις. Προχωράμε σε μία επ’ αόριστον διακοπή και βλέπουμε με ένα νέο πλαίσιο κανόνων αυστηρότερων σε θέματα ασφάλειας, με αυστηρότερες ποινές με την βούληση όλων. Θα ληφθούν οι απαραίτητες πρόνοιες, θα έχουμε επικοινωνία με την UEFA τις επόμενες ώρες, όλοι είναι σοκαρισμένοι».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ