Διακοπή του πρωταθλήματος και…Grexit εξετάζει η κυβέρνηση

Του Βασίλη Σκουρή

Διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και …Grexit εξετάζει μεταξύ άλλων η κυβέρνηση μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι ΠΑΟΚ- ΑΕΚ, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του real.gr.

Ο πρωθυπουργός είχε συνεχή επικοινωνία τις μεταμεσονύκτιες ώρες με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, εκφράζοντας την οργή του για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι και ζητώντας να ληφθούν τα πλέον σκληρά και ριζικά μέτρα για την αντιμετώπιση της κατάστασης που υπάρχει στο ποδόσφαιρο.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης αναμένεται να έχει συνομιλίες με τα υψηλότερα κλιμάκια της ΟΥΕΦΑ για τις οριστικές αποφάσεις που θα ληφθούν και οι οποίες εάν καταστεί δυνατόν θα ανακοινωθούν ακόμα και σήμερα.

Η δήλωση Βασιλειάδη

Τις πρώτες πρωινές ώρες άλλωστε ο υφυπουργός Αθλητισμού προϊδέασε με τη δήλωσή του: «Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ’ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω.

Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα.

Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την UEFA να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις»

«Ξένοι από την ΟΥΕΦΑ για την διοίκηση στην ΕΠΟ»!

Νωρίς το απόγευμα χθες ο υφυπουργός Αθλητισμού με συνέντευξή του στον realfm προϊδέασε ακόμα και για διοίκηση στην ΕΠΟ που θα τοποθετήσει η ΟΥΕΦΑ!

Στην παρατήρηση του Παύλου Παπαδημητρίου ότι όταν τα πράγματα φτάσουν στα άκρα από την ΟΥΕΦΑ «στέλνουν ξένους και για την διοίκηση της ΕΠΟ» απάντησε «σωστά» επιβεβαιώνοντας την πρόθεση. «Να προσέξουμε μήπως πάμε σε άγαρμπες λύσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βασιλειάδης, ενώ σκληρός υπήρξε και για τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, τονίζοντας: «Να λειτουργήσουν ως ιδιοκτήτες των ανώνυμων εταιρειών, αλλά επειδή αυτό δεν γίνεται να τους το επιβάλλουμε μαζί με την ΟΥΕΦΑ».

Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ