ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Η απόφαση είναι προϊόν πολιτικής παρέμβασης και καταλύει κάθε έννοια δικαίου

Η απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου καταλύει κάθε έννοια δικαίου, είναι προϊόν πολιτικής παρέμβασης και σκανδαλώδους διαχείρισης προς όφελος συγκεκριμένου επιχειρηματία, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχολιάζοντας την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

“Με αφορμή τη χθεσινή αναιρετική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισημαίνει τα ακόλουθα:

Η απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου καταλύει κάθε έννοια δικαίου, είναι προϊόν πολιτικής παρέμβασης και σκανδαλώδους διαχείρισης προς όφελος συγκεκριμένου επιχειρηματία.

Να υπενθυμίσουμε ότι πέρισυ σε περίπου όμοιο περιστατικό οι συνέπειές της τότε απόφασης για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπήρξαν καταστροφικές σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, χειρότερη θέση κατάταξης στα play offs και μαζί με την αφαίρεση βαθμών και τα επιβληθέντα πρόστιμα βύθισαν ακόμα περισσότερο οικονομικά την εταιρεία.

Η χθεσινή απαράδεκτη απόφαση πιστοποιεί ότι δεν λειτουργεί κράτος δικαίου. Ζητούμε ως ελάχιστη ένδειξη αξιοπρέπειας την παραίτηση σύσσωμης της διοίκησης της ΕΠΟ αν θέλει τουλάχιστον να σώσει τα προσχήματα.

Με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους όλοι αυτοί οι “παράγοντες” δημιουργούν συνθήκες απόλυτης απαξίωσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ