Καθαρό φαβορί η παρέα του φορμαρισμένου Γκριεζμάν

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν απόψε στις 21:45 με τους γηπεδούχους, μετά το υπέρ τους 4-2 στη Γερμανία να σκέφτονται ήδη την επόμενη φάση.

Πριν δύο χρόνια, επίσης στους “16” του Champions League, η Ατλέτικο είχε αποκλείσει τη Λεβερκούζεν στην διαδικασία των πέναλτι, αλλά αναμένεται αυτήν την φορά να το κάνει πιο εύκολα.

Η Μπάγερ αναζητά την τρίτη της παρουσία στα προημιτελικά (1998, 2002), ενώ η ομάδα της Μαδρίτης αν περάσει θα βρεθεί στους “8” για 4η σερί φορά και 9η συνολικά στην ιστορία της. Μάλιστα, θα αποκλείσει Γερμανούς για 7η σερί φορά!

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν υπολογίζει στους τραυματίες, Τιάγκο Μέντες, Αουγκούστο Φερνάντες και Γκαμεϊρό, όπως και στους τιμωρημένους, Φιλίπε Λουίς και Γκάμπι, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Τόρες και Σάβιτς.

Ο Ταϊφούν Κορκούτ, ο οποίος αντικατέστησε τον Ρόγκερ Σμιτ στην τεχνική ηγεσία της Λεβερκούζεν, για το πρώτο του ευρωπαϊκό ματς δεν έχει στην διάθεσή του τους Κίσλινγκ, Μπέντερ, Τα και Τοπράκ, λόγω τραυματισμών, όπως και τους τιμωρημένους, Χένριχς και Τσαλχάνογλου (τιμωρία από τον σύλλογο), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του τερματοφύλακα, Μπερντ Λένο, αλλά πιθανότατα θα παίξει με προστατευτική μάσκα.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ