Ιβκοβιτς: “Κερδίσαμε δίκαια”

Απόλυτα ικανοποιημένος από την έκβαση του πρώτου τελικού της Α1 ήταν ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος από το σημερινό παιχνίδι ξεχώρισε την εμφάνιση του Κώστα Παπανικολάου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αυτό το πρώτο παιχνίδι για εμένα είχε σημασία. Έχουμε έναν αντίπαλο που είναι πολύ έμπειρη ομάδα και πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια. Αυτό  ήταν το τέταρτο μεταξύ μας παιχνίδι. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αρχίσαμε το ματς με αρκετή πίεση. Δεν πιστεύω να ήταν μεγάλη έκπληξη που ο Σάτο πίεσε το Μάντζαρη. Γυρίσαμε το ματς στο δεύτερο δεκάλεπτο και παρότι χάσαμε αρκετές βολές νικήσαμε. Παίξαμε ένα ομαδικό μπάσκετ, ο Χάινς με τον Πρίντεζη ήταν πολύ καλοί, όπως και ο Γκετσεβίτσιους.

Χρόνια πολλά στους Κώστηδες και τις Ελένες. Θα ήθελα να πω και στον Κώστα Παπανικολάου που παίζει πολύ καλά. Ωρίμασε πάρα πολύ και έγινε ένας παίκτης που βρίσκεται στον πάγκο και προτείνει κάποιες λύσεις. Από το σημερινό παιχνίδι ξεχωρίζω τον Κώστα Παπανικολάου. Η απουσία του Λο ήταν δύσκολη. Ο Λο ξεκίνησε σήμερα με κάποια σουτ και υπάρχει πιθανότητα να παίξει την Πέμπτη».

Πηγή: pamesports.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ