Απειλή στα «δυο στενά» για τον ΠΑΟΚ

Να βρεθούν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου επιδιώκουν τα Τρίκαλα που στις 17:15 υποδέχονται τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το κακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και να πανηγυρίσουν την πρόκριση.

Για την ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη δεν λείπουν τα προβλήματα καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Χασομέρης, Τζάκσον, Καρίκι και Πελίγνου, ενώ ο Γεωργιάδης δεν συμπεριέλαβε και τους Παπαδόπουλο, Σαρακατσάνο, Νιάρο, Στογιάνοβιτς και Χυσάι.

Οι παίκτες που επέλεξε είναι οι: Σιδεράκης, Βουτσελάς, Παπαπαναγιώτου, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρντζος, Λεάντρο Πίντο, Στεφάνοβιτς, Ριζογιάννης, Μουμίν, Δουκάκης, Μίνγκας, Τοπτίδης, Μπαϊκαρά, Σερντζίνιο, Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς, Λαμπάκης.

Οσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ο Βλάνταν  Ίβιτς δίνει ανάσες σε αρκετούς από τον βασικό κορμό εν όψει συνέχειας, με τους Στέφανο Αθανασιάδη και Φακούντο Περέιρα, ωστόσο, να επιστρέφουν στην αποστολή.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» άφησε εκτός αποστολής τους Λέο Μάτος, Βαρέλα, Τζάλμα Κάμπος, Κουλούρη, Ροντρίγκες. Επίσης, δεν ταξίδεψαν στα Τρίκαλα ο τιμωρημένος Κάνιας, που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ο Γλύκος, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, αλλά και ο Γιώργος Τζαβέλλας που έχει τεθεί -μέχρι νεωτέρας- εκτός ομάδας.

Αναλυτικά οι 20 «εκλεκτοί» του ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Γιαννούλης, Κίτσιου, Πούγγουρας, Δοδοντσάκης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κοροβέσης, Ματθαίου, Μυστακίδης, Τιάμ, Περέιρα, Αθανασιάδης.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Τρίκαλα – ΠΑΟΚ, εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ