Δύσκολη νίκη κόντρα στον Κόροιβο ο Ολυμπιακός

Δύσκολη νίκη κόντρα στον Κόροιβο ο Ολυμπιακός

Με την ψυχή στο στόμα ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει του Κόροιβου Αμαλιάδας στο ΣΕΦ με 79-73, κρατώντας το αήττητο της έδρας του.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν αρκετά άστοχοι, κυρίως από την γραμμή των ελευθέρων βολών, και παραλίγο να την… πατήσουν από το μαχητικό σύνολο της Αμαλιάδας, που σημειωτέον έπαιζε χωρίς τον ηγέτη του, Ρομπ Λόουερι. Στην κούραση απέδωσε την κακή εμφάνιση της ομάδας του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αφού πριν από μιάμιση ημέρα έδωσε αγώνα για την Ευρωλίγκα κόντρα στη Νεπτούνας.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με διάθεση στο παρκέ να «καθαρίσει» το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά και προηγήθηκε με 22-14 στο πρώτο δεκάλεπτο, έχοντας για πρωταγωνιστή του Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ωστόσο ο Κόροιβος κοίταξε στα μάτια τους γηπεδούχους και με ευστοχία έξω από τα 6,75 έκλεισε προηγούμενος το ημίχρονο (40-43).

Στο τρίτο δεκάλεπτο η εικόνα δεν άλλαξε με τον σκληροτράχηλο Κόροιβο να στέκεται σαν ίσο προς ίσο απέναντι στον Ολυμπιακό και με όπλο τα τρίποντα χτύπησε ακόμα και τη νίκη. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η αντίδραση των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν άμεση και με σερί 5-0, πήραν εκ νέου τα ηνία της αναμέτρησης (62-59 στο 31′). Όσο και να προσπαθούσαν να ξεφύγουν οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν και έτσι το ματς ήταν θρίλερ μέχρι το τέλος. Η αστοχία του Ολυμπιακού στις βολές παρέτεινε αυτόν το χαρακτήρα, αλλά μάλλον οι φιλοξενούμενοι στέρεψαν από ψυχραιμία και καθαρό μυαλό και έχασαν το ματς.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ