Μίτσελ: Αν δεν το πίστευα θα έφευγα

Μίτσελ: Αν δεν το πίστευα θα έφευγα

 

Πολλά είχε να πει ο Μίτσελ στη συνέντευξη που έδωσε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, την πίκρα του κόσμου και τη διεύρυνση της απόστασης από την κορυφή.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού που εξακολουθεί να απολαμβάνει τη στήριξη από τη διοίκηση, μίλησε για όλα. Για τη συνέχεια της προσπάθειας και της δουλειάς, για τα λάθη στο ντέρμπι, για τον Μήτρογλου και τους παίκτες του, για τις απαιτήσεις που υπάρχουν από τον κόσμο και την ιστορία του συλλόγου, για τις μεταγραφές και για το δικό του μέλλον.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ισπανού στη Nova:

 

Κύριε Μίτσελ, μία ημέρα μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και με μεγαλύτερη ηρεμία, έχετε εντοπίσει τα λάθη που έγιναν και αν πιστεύετε ότι μπορούν να διορθωθούν μέσω των προπονήσεων;

«Προσπαθούμε να τα διορθώσουμε. Τα λάθη μας είναι γνωστά. Προσπαθούμε κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς να τα διορθώσουμε. Δε θα σταματήσουμε καθόλου. Ξέρουμε πως αυτή τη στιγμή έχουμε μία διαφορά πέντε βαθμών από τον πρώτο. Το χειρότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να παραιτηθούμε και να συμβιβαστούμε με αυτήν την πραγματικότητα και να σταματήσουμε να δουλεύουμε. Δε θα το κάνουμε. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε γιατί αυτό είναι το μόνο που έχουμε να κάνουμε. Αν γνώριζα τι θα είχε συμβεί όπως μπορώ σήμερα να γνωρίζω, ίσως η ιδέα με την οποία θα είχα προετοιμάσει το παιχνίδι, ίσως ακόμη και οι παίκτες που θα είχα επιλέξει για το παιχνίδι, ή διάφορες από τις αποφάσεις μου να ήταν διαφορετικές. Αυτό, όμως, είναι ένα πλεονέκτημα το οποίο δεν μπορούσα να έχω από χθες».

 

Πως βλέπετε τους παίκτες σας μετά τον αγώνα; Το ερώτημα μου είναι αν αυτή η ήττα τους συσπειρώνει, αν συσπειρώνει το ποδοσφαιρικό τμήμα;

«Δεν έχει σημασία πως είναι οι ποδοσφαιριστές. Δεν έχει σημασία να σκέφτομαι πως είναι οι ποδοσφαιριστές. Είναι αλήθεια πως ποτέ δεν πρόκειται να πω κάτι κακό για αυτούς. Πάντα θα τους καλύπτω. Πάντα θα προσπαθώ να τους δικαιολογήσω. Όμως, για εμένα δεν έχει καμία σημασία πως είναι εκείνοι αυτή τη στιγμή. Σημασία έχει πως είμαι εγώ. Και εγώ είμαι πάντα καλά. Ποτέ δεν το βάζω κάτω και πάντα συνεχίζω με τον ίδιο τρόπο. Για να μπορέσεις να κάνεις καλά αυτή τη δουλειά, δεν μπορείς ποτέ να είσαι λυπημένος. Πρέπει να αναγνωρίζεις τα λάθη σου. Πρέπει να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Να σκέφτεσαι τι έχεις κάνει λάθος και να συνεχίζεις να δουλεύεις για να το διορθώσεις. Όμως με τη λύπη και τη θλίψη, ποτέ δεν μπορείς να διορθώσεις τίποτα. Πρέπει πάντα να συνεχίσεις να δουλεύεις».

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ