“Μπόγιαν, Πουλίδο και σέντερ φορ”

“Μπόγιαν, Πουλίδο και σέντερ φορ”

 

Σε φάση οριστικοποίησης είναι η μεταγραφή του Μπόγιαν Κρκιτς στον Ολυμπιακό, με την Μπαρτσελόνα να δίνει τη συγκατάθεσή της ζητώντας μάλιστα ρήτρα επαναγοράς του Ισπανού άσου, ενώ απομένει η απάντηση του Κρκιτς στην πρόταση του Ολυμπιακού για τριετές συμβόλαιο. Στο οικονομικό δεν έχει επέλθει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση και ο 24χρονος Ισπανός άσος θα υπογράψει.

Για τον Άλαν Πουλίδο, ο Ολυμπιακός περιμένει ότι θα λυθούν τα διαφόρων μορφών προβλήματα που ανακύπτουν και ο Μεξικανός θα πάει στις ΗΠΑ για να συναντήσει την αποστολή της ομάδας την επόμενη εβδομάδα. Ο Πουλίδο φέρεται να έχει μπλεξίματα με τον μάνατζέρ του που έχει οικονομικές διαφορές με την Ομοσπονδία του Μεξικού και ίσως γι΄αυτό η υπόθεση «σκαλώνει» διαρκώς σε γραφειοκρατικούς λόγους.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι σε επαφές για την απόκτηση σέντερ φορ από το εξωτερικό με το όνομα του παίκτη να μην έχει διαρρεύσει. Ο Ιταλός Ρολάντο Μπιάνκι φαίνεται να είναι σοβαρή εναλλακτική επιλογή. Και εδώ αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Η αποστολή επέστρεψε στην Αθήνα, ο Μίτσελ έδωσε διήμερο ρεπό και από Δευτέρα αρχίζει η επιχείρηση Αμερική. Ο Ισπανός δήλωσε ότι θα αδικήσει κάποιους παίκτες που θα κοπούν από τη συνέχεια της προετοιμασίας, αλλά στις ΗΠΑ θέλει να πάει με 26-27 παίκτες.

Κανονικά προπονούνται και οι Έλληνες διεθνείς, με ανοιχτό πάντα το ενδεχόμενο να έρθουν προτάσεις για Μανωλά, Χολέβα και Μανιάτη.

Στον Ολυμπιακό υπέγραψε ο Νίκος Καθάριος που θα μείνει και την επόμενη σεζόν στον Πανθρακικό.

Ρήτρα 5 εκ. ευρώ σε περίπτωση μεταγραφής του Τζεμπούρ σε ελληνική ομάδα αποκαλύφθηκε ότι έχει βάλει ο Ολυμπιακός, ακόμη και για την περίπτωση που αυτό γίνει μετά την επιστροφή του παίκτη από ομάδα του εξωτερικού.

 

Πηγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ