Δήλωσε έτοιμος ο Ντρογκμπά

Δήλωσε έτοιμος ο Ντρογκμπά

 

Φιλικό με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη παίζει τα ξημερώματα η Ακτή Ελεφαντοστού, αντίπαλος της εθνικής μας, στο Σεντ Λούις των ΗΠΑ και ο Ντιντιέρ Ντρογκμπά τόνισε πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί και έτσι να κάνει την 100ή του συμμετοχή με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο διεθνής επιθετικός της Γαλατάσαραϊ δήλωσε πως έχει αναρρώσει πλήρως μετά την εγχείρηση στους προσαγωγούς που υποβλήθηκε.

Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, είχε και τετ α τετ με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των «Ελεφάντων» Σαμπρί Λαμουσί και του είπε πως είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί.

Κατά τα άλλα, όπως έχει γίνει γνωστό, θα απουσιάσουν ο Κόλο Τουρέ, ο οποίος προσβλήθηκε από ελονοσία και ακολουθεί ειδική θεραπεία, και ο αδελφός του, Γιάγια, που θα ταξιδέψει το Σάββατο στις ΗΠΑ, για να ενσωματωθεί στην αποστολή, μετά την μικροεπέμβαση που υποβλήθηκε στο Κατάρ.

Τα αδέλφια Τουρέ θα ενταχθούν το προπονητικό πρόγραμμα της Ακτής Ελεφαντοστού την επόμενη εβδομάδα και οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας διευκρινίζουν πως θα είναι έτοιμοι για το Μουντιάλ και για τις αναμετρήσεις της πρώτης φάσης, εναντίον της Ιαπωνίας (14/6), της Κολομβίας (19/6) και της εθνικής μας ομάδας (24/6).

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ