ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια και τραυματισμοί στην Κύπρο

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια και τραυματισμοί στην Κύπρο

 

Επεισόδια σημειώθηκαν στο μεγάλο ντέρμπι για το κυπριακό πρωτάθλημα που κρίνει τον τίτλο στο «Τσίρειο», ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ. Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ο παίκτης της του ΑΠΟΕΛ Κακά, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο 48′ του αγώνα μετά από φάουλ που υποδείχθηκε στον Σέρτζιο πάνω στον Εντμάρ, έπεσαν αντικείμενα από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ . Μετά από αυτό ο διαιτητής της αναμέτρησης Δημήτρης Μασιάς διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι. Tρία λεπτά αργότερα, το ματς άρχισε ξανά, αλλά αμέσως μετά, έπεσε κροτίδα από την κερκίδα της ΑΕΛ μπροστά από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν στο έδαφος ο Κακά και ο Σχίζας. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, αλλά αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Όπως έγινε γνωστό, είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Οι διαιτητές πήγαν στα αποδυτήρια και διέκοψαν το ματς. Στη συνέχεια είχαμε διαβουλεύσεις, με τους παράγοντες της ΑΕΛ να ζητούν από τους διαιτητές να επιστρέψουν και σε περίπτωση που συμβεί κάτι ανάλογο να διακόψουν το παιχνίδι οριστικά.

Οι αρχηγοί των δύο ομάδων μιλούσαν με τους προέδρους των δυο συλλόγων στα αποδυτήρια… «Ευτυχώς δεν είχαμε κάτι χειρότερο», δήλωσε από πλευράς ΑΠΟΕΛ ο κ.Σχίζας…

 

 

 

Πηγή: pamesports.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ