Μίτσελ: Θα περάσουμε τον ΠΑΟΚ και θα κάνουμε το νταμπλ

Μίτσελ: Θα περάσουμε τον ΠΑΟΚ και θα κάνουμε το νταμπλ

«Η χρονιά θα τελειώσει καλά γιατί θα προκριθούμε στον τελικό και θα κερδίσουμε το κύπελλο», ανέφερε ο Μίτσελ μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη.

Ο Ισπανός προπονητής παραδέχθηκε πως οι ερυθρόλευκοι δεν ήταν καλοί απέναντι στους Θεσσαλονικείς, αλλά δεσμεύτηκε ότι η ομάδα του θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

«Είναι σαφές πως δεν παίξαμε στο επίπεδο που θέλαμε. Μας έλειπε αποφασιστικότητα, συγκέντρωση και δεν ήμασταν ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλο. Επιμένω να λέω καθημερινά στους παίκτες ότι εμείς αποφασίζουμε για το ματς, όχι ο αντίπαλος. Την Τετάρτη, όμως το κίνητρο είναι εντελώς διαφορετικό και το επίπεδο θα είναι τελείως διαφορετικό», υπογράμμισε ο Μίτσελ.

Για τη μέτρια εικόνα των ερυθρόλευκων στα τελευταία παιχνίδια, ο Ισπανός σημείωσε: «Πάντα όταν υπάρχουν υποψίες ότι η ομάδα έχει χάσει το κίνητρο και τη συγκέντρωση προσπαθούμε στις προπονήσεις να το επαναφέρουμε. Σήμερα υπάρχει σε μεγάλο βαθμό αυτή η υποψία, άρα στις επόμενες προπονήσεις θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε. Σε αυτή την ομάδα δεν φτάνει μόνο να κερδίζεις, αλλά να παίζεις και καλά. Με αποφασιστικότητα, με ένταση. Αυτό απαιτεί η φανέλα μας, όχι εγώ, άσχετα αν κι εγώ το απαιτώ. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σαν να είχα δώσει τις αντίθετες εντολές από αυτές που πραγματικά είχα δώσει…»

Ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Μίτσελ σημείωσε: «Η χρονιά πραγματικά ήταν πολύ καλά, όπως είναι αλήθεια ότι ήμασταν χειρότεροι τον τελευταίο μήνα. Όμως το σκορ είναι 9-1, όσον αφορά στους μήνες που ήμασταν καλοί και σε αυτόν που δεν ήμασταν. Αυτή η διαφορά στην εικόνα μας προφανώς και δεν μου αρέσει. Ειδικά σε έναν σύλλογο που υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις, όπως ο Ολυμπιακός. Η χρονιά θα τελειώσει καλά γιατί θα προκριθούμε στον τελικό και θα κερδίσουμε το Κύπελλο. Και τότε θα είναι 10 μήνες καλοί και ένας άσχημος».

ΠΗΓΗ: pamesports

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ