Το ποδοσφαιρικό «μενού» του Σαββάτου

Το ποδοσφαιρικό «μενού» του Σαββάτου

Το ματς ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό «κεντρίζει» το ενδιαφέρον στο σαββατιάτικο πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ.

Το μενού όμως ξεκινάει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία τη Βέροια. Το έχει κάνει άλλες έξι φορές αλλά σε επίπεδο Β, Γ Εθνικής και Κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι καίγονται για βαθμούς και θέλουν για πρώτη φορά φέτος να σημειώσουν δεύτερο τρίποντο μετά τη νίκη επί της Ξάνθης. Από την άλλη η ομάδα του Μάκη Χάβου έχει εξασφαλίσει την παραμονή της αλλά θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην έδρα της μετά την ήττα από τον Αστέρα στην 30η αγωνιστική.

Στις 17:15 ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει στη Νέα Σμύρνη τον Αστέρα Τρίπολης. Οι κυανέρυθροι μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, κόντρα σε μία ομάδα που νίκησε τον Ολυμπιακό. Η απουσία του Μητρόπουλου αλλάζει τα πλάνα του Αναστόπουλου που θα επαναφέρει τον Παντίδο στα χαφ. Για τον Στάικο Βεργέτη επιστρέφουν οι Γκοϊάν και Κοντοές .

Στο Περιστέρι στις 19:30 διεξάγεται το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου είναι αήττητη στην έδρα της και ευελπιστεί να το κρατήσει και στο τελευταίο ματς της χρονιάς. Οι πράσινοι έχοντας και την ψυχολογική ώθηση που τους δίνουν οι πέντε συνεχόμενες νίκες αλλά και η επιστροφή των Ζέκα, Μπεργκ, Αμπέντ και Τριανταφυλλόπουλου θα προσπαθήσουν να κερδίσουν έναν πολύ δυνατό αντίπαλο τον οποίο θα συναντήσουν και στα play off.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ                   15:00 NS2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ             17:15 NS1 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ     19:30 NS2 

 

Πηγή:  pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ