Ατρόμητος 4 αστέρων

Ατρόμητος 4 αστέρων

 

Καταιγιστικός ο Ατρόμητος στο Περιστέρι, διέλυσε με 4-0 τον Πανιώνιο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και εδραιώθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Πραγματοποιώντας ίσως το καλύτερο του πρώτο ημίχρονο στη φετινή σεζόν, ο Ατρόμητος «καθάρισε» την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Περιστέρι από το 26ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Παπαδόπουλου στο 3ο μόλις λεπτό του αγώνα. Είκοσι λεπτά αργότερα (23’) ο Έλληνας επιθετικος ανέλαβε δημιουργικό ρόλο, αφού ήταν εκείνος που έκανε την ασίστ στον Νάστο για το 2-0 του Ατρομήτου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να απειλούν με αντεπιθέσεις και στο 26’ και πάλι με τον Παπαδόπουλο σκόρερ έκαναν τρία τα τέρματα τους. Παρά τις αλλαγές του Νίκου Αναστόπουλου, στο δεύτερο μέρος του αγώνα, οι Περιστεριώτες συνέχισαν να ελέγχουν τον ρυθμό, έχοντας την κατοχή της μπάλας.

Στο 63’ ο Ούμπιδες με διπλή προσπάθεια έκανε το 4-0 για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος. Έτσι, ο Ατρόμητος «έπιασε» τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ με 55 βαθμούς.

Ατρόμητος: Τσέναμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης (66′ Μπάλλας), Δημούτσος, Γκαρσία, Ούμπιδες, Μπρίτο (84′ Κιβρακίδης), Καραμάνος, Παπαδόπουλος (75′ Φωτάκης).

Πανιώνιος: Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Παντίδος, Κούρος, Μητρόπουλος, Κούρντι, Ντούνης (64′ Καμπάνταης), Κολοβός, Αραβίδης, Γιάννου (46′ Λάσνικ).

 

Πηγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ