Οι Καταλανοί θέλουν Ολυμπιακό

Οι Καταλανοί θέλουν Ολυμπιακό

Τον Ολυμπιακό του Μίτσελ και του Σαβιόλα θα ήθελαν οι φίλοι της Μπαρτσελόνα ως αντίπαλος της ομάδας τους στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, ύστερα από σχετική ψηφοφορία.

Σε γκάλοπ των εφημερίδων «Mundo Deportivo» και «Sport» μεταξύ των φιλάθλων, η πλειοψηφία θα ήθελε τον Ολυμπιακό ως αντίπαλο των μπλαουγκράνα στη φάση των 16, όπως άλλωστε και εκείνοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι παίκτες του Τάτα Μαρτίνο από την πλευρά τους δε θα ήθελαν σε καμία περίπτωση την Μάντσεστερ Σίτι των Γιάγια Τουρέ, Σέρχιο Αγουέρο και Νταβίδ Σίλβα. Το χαμηλότερο ποσοστό απολαμβάνει η Άρσεναλ του πρώην Μαδριλένου, Μεσούτ Οζίλ, ενώ εξιοσημείωτο είναι και το ποσοστό της Γαλατάσαράι.

Δεν ξέρουμε αν φοβήθηκαν τον Ντιντιέ Ντρογκμπά και τον Γουεσλεϊ Σνάιντερ ύστερα από τον αποκλεισμό της Γιουβέντους. Το ίδιο, όμως, ισχύει και μεταξύ των παικτών, οι οποίοι προτιμούν να έχουν ζόρικο αντίπαλο από τα προημιτελικά και μετά, ώστε μέχρι τότε να ρίξουν περισσότερο το βάρος στο πρωτάθλημα, όπου αναμένεται συναρπαστική μάχη με Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε τι ψήφισαν οι φίλοι της Μπαρτσελόνα:

Ολυμπιακός 30 %

Ζενίτ 17 %

Μάντσεστερ Σίτι 14 %

Σάλκε 13 %

Λεβερκούζεν 10 %

Γαλατασαράι 9 %

Αρσεναλ 6 %

Σύνολο ψήφων : 5108

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ