Ο Μέσι στο πλευρό της… Μαδρίτης

Ο Μέσι στο πλευρό της… Μαδρίτης

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε τελικά… χέρι βοηθείας στη Μαδρίτη, στην προσπάθεια που κάνει η Οργανωτική επιτροπή της ισπανικής πρωτεύουσας να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Ο Αργεντινός άσος, κατά την άφιξή του στο Μπουένος Άιρες, παρουσιάστηκε με μια σημαία με το σήμα των Αγώνων από πλευράς Μαδρίτης, διαψεύδοντας έτσι τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, σύμφωνα με τα οποία ο διεθνής άσος είχε πει «όχι» στη συγκεκριμένη… βοήθεια.

«Νομίζω ότι η υποψηφιότητα της Μαδρίτης έχει πολλές δυνατότητες, η Ισπανία… αγαπάει όλα τα αθλήματα», ανέφερε ο Μέσι, κατά την άφιξη του στην πατρίδα του για να ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα.

Ο Μέσι κρατούσε λοιπόν τη σημαία με το… «Μαδρίτη 2020» και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι είναι καλό για τον αθλητισμό η Μαδρίτη να πάρει τους Αγώνες. Οι Ισπανοί αθλητές διακρίνονται σε όλα τα αθλήματα. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουν Αγώνες στο σπίτι τους. Είμαι αρκετά τυχερός να συμμετάσχω σ’ αυτούς τους Αγώνες και είναι μια πολύ εμπειρία για κάθε αθλητή».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της «Μαδρίτης 2020» και της ισπανικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Αλεχάντρο Μπλάνκο, στάθηκε στη σημασία της υποστήριξης της υποψηφιότητας της πόλης του από τον Λιονέλ Μέσι.

«Ο Λιονέλ δεν αρνήθηκε την υποστήριξή του στη Μαδρίτη. Υπήρξε ένα πρόβλημα με τον χρόνο, για εμάς είναι μεγάλη τιμή η υποστήριξη από τον Μέσι, καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης συμβολίζει πολλά, τόσο ως παίκτης, όσο και ως άνθρωπος», και συμπλήρωσε: «Να θυμίσουμε πως πριν από μερικές ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα που έλεγαν ότι ο διεθνής άσος δεν θέλει να σταθεί στο πλευρό της Μαδρίτης, μετά την απουσία του από σχετικό βίντεο που αφορά την υποστήριξη της υποψηφιότητας της ισπανικής πρωτεύουσας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.»

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ