Πλησιάζει Ατζαγκούν

Πλησιάζει Ατζαγκούν

Κοντά στην όγδοη καλοκαιρινή μεταγραφή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι προχώρησαν αρκετά τις διαπραγματεύσεις τους για την απόκτηση του Αμπντούλ Ατζαγκούν και δεν αποκλείεται μέχρι τη Δευτέρα να έχουν ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Το δύσκολο στην υπόθεση Ατζαγκούν είναι να πειστεί η ομάδα του, η FC Dolphins να συναινέσει στη μεταγραφή. Οι Πράσινοι προσπαθούν να φέρουν τον Νιγηριανό παίκτη στην Αθήνα αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ομάδα του να «ανάψει το πράσινο φως». Η αρχική τους απαίτηση ήταν στα 500.000 ευρώ, όμως με τις διαπραγματεύσεις το Τριφύλλι κατόρθωσε να ρίξει την τιμή. Στον Παναθηναϊκό δεν σκοπεύουν να δώσουν παραπάνω από 150.000 ευρώ, ποσό το οποίο οι Νιγηριανοί θεωρούν εξαιρετικά χαμηλό. Όμως χθες υπήρξε σημαντική πρόοδος στις συζητήσεις και φαίνεται ότι σιγά – σιγά κάμπτονται οι αντιρρήσεις των Νιγηριανών.

Για την αξία του Ατζαγκούν έχουν συλλέξει αρκετές πληροφορίες ο Νίκος Νταμπίζας αλλά και ο διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Σαμαράς. Υπάρχει πίστη ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή μπορεί να αποδειχθεί χρυσορυχείο εφόσον ο Νιγηριανός πάρει τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να δείξει το ταλέντο του.

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ