Ο «χειρουργός» Κάκος

Έντονα παράπονα από την διαιτησία του Τάσου Κάκου είχε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. «Οι κάρτες που πήραν ο Σιμάο και ο Βιτόλο, θα τις χαρακτήριζα χειρουργικές», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Ο Σιμάο απευθύνθηκε σε κάποιον παίκτη ώστε να ηρεμήσει την κατάσταση. Τότε ήρθε ένας άλλος και ο Σιμάο ήθελε να τον ηρεμήσει και ο διαιτητής τον κιτρίνισε. Ο Κατσουράνης έχει κάρτες, πήρε και ο Βιτόλο και τώρα θα τους στερηθούμε σε μερικούς από τους επόμενους αγώνες. Ήταν άδικες οι κάρτες. Υπάρχει ένα θεώρημα που καθορίζει τους καλούς από τους κακούς διαιτητές: η αίσθηση της σωστής ερμηνείας των κανονισμών».

Όσον αφορά στο παιχνίδι, ο Φερέιρα χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έχουμε άλλα τρία εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό εδώ το ματς ήταν από τα πιο δύσκολα, όπως και του ΟΦΗ. Το να φύγουμε νικητές ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι ένα όμορφο γήπεδο, ένας καλός αγωνιστικός χώρους, από τους καλύτερους στην Ελλάδα. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν επιθετικοί, προσαρμόσαμε το στυλ μας εξαιτίας των απουσιών. Στο δεύτερο ήμασταν πιο επιθετικοί και γρήγοροι και νικήσαμε δίκαια. Το αξίζαμε». 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ