• Μαρινάκης: Στην ευρωπαϊκή ελίτ ο Ολυμπιακός

  1:47 μμ, Τρίτη 05 Μάρ 2013 1:47 μμ, Τρίτη 05 Μάρ 2013

  Μαρινάκης: Στην ευρωπαϊκή ελίτ ο Ολυμπιακός

  Μεγάλη συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη φιλοξενεί η ισπανική εφημερίδα Marca. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην προτίμηση που δείχνει ο σύλλογος στο ισπανικό στιλ ποδοσφαίρου, εξήγησε τους λόγους της οικονομικής ευρωστίας του παρά την κρίση και ανέλυσε το πλάνο για τη συνέχιση της κυριαρχίας του στην Ελλάδα και τη μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητά του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

  Η συνέντευξη του κ. Μαρινάκη στην Marca:

  «Η ομάδα μας είναι με διαφορά η μεγαλύτερη στην Ελλάδα. Με 39 πρωταθλήματα που θα γίνουν 40 σύντομα στο παλμαρέ, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι μαζί έχουν 37, δεν είναι παράξενο που μας αποκαλούν Θρύλος και που οι μισοί Έλληνες είναι φίλοι του Ολυμπιακού».

  Για το ισπανικό μοντέλο: «Η προτίμησή μας σε αυτό το μοντέλο δεν είναι τυχαία. Τόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε όσο και ο Μίτσελ, δεν είναι μονάχα άνθρωποι που δούλεψαν και δουλεύουν στην ομάδα μας για να δημιουργήσουν βασιζόμενοι στη φιλοσοφία του ισπανικού πρωταθλήματος. Παράλληλα, μετατρέπονται και σε πρεσβευτές του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού".

  Για τον ευρωπαϊκό στόχο: "Στην Ευρώπη επίσης, είμαστε ένα πολύ σημαντικό κλαμπ. Δεν είναι σύμπτωση που βρισκόμαστε στις 10 ομάδες με τις περισσότερες συμμετοχές στο champions league. Αυτές οι εμπειρίες είναι που τοποθετούν ένα κλαμπ στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και ο Ολυμπιακός ανήκει σε αυτό το γκρουπ. Η επιθυμία μου είναι να εδραιωθεί η ομάδα στην ευρωπαϊκή ελίτ".

  Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο pamesports.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα