Met Gala 2024: Η ξεχωριστή εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν στο κόκκινο χαλί – «Γιατί φοράει το κουρελιασμένο πουλόβερ;»

Έλαμψε στο κόκκινο χαλί του Met Gala η Κιμ Καρντάσιαν για ακόμη μία χρονιά. Η επιχειρηματίας και σταρ του ριάλιτι μαγνήτισε τα βλέμματα με την εμφάνισή της, με τους φωτογράφους να κάνουν τα πάντα για να τραβήξουν την καλύτερη φωτογραφία της.

Ήταν 2013 όταν η Κιμ Καρντάσιαν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην μεγάλη γιορτή της μόδας. Εκείνη την χρονιά η Αμερικανίδα σταρ συνόδευε τον τότε σύζυγό της Κάνιε Γουέστ και ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί, την Νόρθ.

Μπορεί η πρώτη της φορά στο Met Gala να μην ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη και να είχε λάβει πολλές αρνητικές κριτικές για την εμφάνισή της, όμως τα χρόνια που ακολούθησαν η Κιμ κατάφερε να λάμψει με τις στιλιστικές της επιλογές και να συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, με κάθε look της να γίνεται viral και να συζητιέται στην συνέχεια για καιρό.

Φέτος το αστέρι της οικογένειας Καρντάσιαν φόρεσε μία δημιουργία του Τζον Γκαλιάνο για τον οίκο Margiela, που σύμφωνα με την Vogue είναι εμπνευσμένο από την Haute Couture συλλογή του οίκου Dior για το φθινόπωρο του 1997.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ο Τζον Γκαλιάνο που δημιούργησε το έργο τέχνης που φόρεσε η Κιμ Καρντάσιαν, το 1997 έγινε καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Dior, ενώ απολύθηκε από τον διάσημο οίκο το 2011.

Πάνω από το ιδιαίτερο φόρεμά της η δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας φόρεσε μία γκρι κασμιρένια ζακέτα. Το μακιγιάζ και τα μαλλιά της ήταν πιο “ήρεμα”, τονίζοντας έτσι την δημιουργία που φορούσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Με τον οίκο Margiela συνεργάστηκαν για το φετινό Met Gala και άλλοι σταρ, όπως ο Bad Bunny και η Zendaya. 

«Βροχή» τα σχόλια στο X (πρώην Twitter)

«Η Kim Kardashian [φορώντας] ένα φόρεμα με το οποίο δεν μπορεί να μετακινηθεί», σχολίασε ένας χρήστης.

«Τώρα γιατί η Kim Kardashian φοράει αυτό το κουρελιασμένο πουλόβερ με αυτό το ωραίο φόρεμα;» ένας εξίσου μπερδεμένος θεατής τόνισε. «Ω, Κιμ Καρντάσιαν, γιατί κρατάς αυτό το τοπ;; Σε παρακαλώ! Κατέστρεψε όλο το φόρεμα…» ρώτησε ένας χρήστης στο X.

Αλλά η K-queen δεν φαινόταν καθόλου να ντρέπεται για την εμφάνισή της…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ