Έξω Χολέβας και Φέτφα

Έξω Χολέβας και Φέτφα

 

Η απουσία του Χολέβα κατά κύριο λόγο αλλά και του Φετφατζίδη ήταν οι εκπλήξεις του Μίτσελ στην επιλογή των ποδοσφαιριστών για την αποστολή του Ολυμπιακού στην Ξάνθη και το αυριανό παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Ο διεθνής αριστερός μπακ μένει για πρώτη φορά εκτός αποστολής ενώ δεν έχει πρόβλημα τραυματισμού, λίγες μέρες μετά το παιχνίδι με την Λεβάντε. Ο Φετφατζίδης ήταν βασικός στην Τρίπολη, μπήκε αλλαγή στην Ισπανία αλλά τώρα μένει εκτός πλάνων. Δεν συμπεριλήφθηκαν και πάλι, όπως και στα προηγούμενα ματς με τον Μίτσελ, ο Ντιακιτέ και ο Πάντελιτς, ο Πίνο που είναι ανέτοιμος, ενώ αποκλείστηκε και ο τραυματίας Φουστέρ που χάνει σίγουρα και τον επαναληπτικό με τους Ισπανούς.

Στη θέση του αριστερού μπακ λογικά θα αγωνιστεί από την αρχή ο Μπάμπης Λυκογιάννης, ενώ για την επίθεση αναμένεται να ξεκινήσουν μαζί Αμπντούν, Τζεμπούρ και Μήτρογλου.

Την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντέρας,  Τζιμπούρ, Φέισα, Παπάζογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Στη σημερινή προπόνηση οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν πολύ επάνω στο κομμάτι της τακτικής, παίζοντας δίτερμα για την περισσότερη ώρα του προγράμματος. Ο κ. Μίτσελ και οι συνεργάτες του ζητούσαν συγκεκριμένα πράγματα, προσαρμοσμένα επάνω στο παιχνίδι του αντιπάλου. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν και στημένες φάσεις, δουλεύοντας τη σωστή αντίδραση στην άμυνα και τη γρήγορα «κόντρα».

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ