Εμφύλιος στον Παναθηναϊκό

Εμφύλιος στον Παναθηναϊκό

Βύντρα, Σπυρόπουλος και Χριστοδουλόπουλος ξέσπασαν στην Παιανία με τη «μαύρη λίστα», ζητώντας από την διοίκηση να έρθει και να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

Μετά την βαριά ήττα στην Βέροια με 3-0, ήρθε στο προσκήνιο η «μαύρη λίστα» και αυτό έκανε έξαλλους τους Βύντρα, Σπυρόπουλο και Χριστοδουλόπουλο καθώς οι τρεις του είναι βασικοί υποψήφιοι για το… κόψιμο από τον Αλαφούζο.

Ο Ρότσα μπορεί να καθησύχασε τους παίκτες του στην προπόνηση της Τρίτης, όμως το ξέσπασμα από τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές περιελάμβανε βαριές εκφράσεις, ζητώντας από εξηγήσεις.

«Είναι δυνατόν να μας αφήνουν ξεκρέμαστους κατά αυτόν τον τρόπο και να αφήνουν υπονοούμενα; Τώρα είμαστε οι στημένοι; Να έρθουν να μας το που στη μούρη. Γιατί δεν μας τα διαψεύδετε αυτά;», ήταν μερικά λόγια που μεταφέρθηκαν στον Κώστα Ελευθεράκη.

Ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας προσπάθησε να ηρεμήσει τους παίκτες, με τον Βύντρα να του απαντάει: «Τι να μην ασχολούμαστε; Πως είναι δυνατόν όλες οι εφημερίδες και τα σάιτ να γράφουν τα ίδια ονόματα; Κάποιος από τη διοίκηση τα έδωσε», με τον Νίκο Σπυρόπουλο να συμπληρώνει: «Δεν μας καλύπτει κανείς…».

Πάντως και στα πηγαδάκια μεταξύ των παικτών αυτό ήταν το θέμα συζητήσης. «Δεν είναι δυνατόν να στοχοποιούν έτσι παίκτες. Να περνούν προς τα έξω υπόνοιες και να τελειώνουν με αυτόν τον τρόπο ποδοσφαιριστές. Είναι άδικο όλο αυτό που έγινε», ήταν τα λόγια που ειπώθηκαν.

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ