Θανάσης Γιαννακόπουλος:Το αίμα νερό δεν γίνεται

Θανάσης Γιαννακόπουλος:Το αίμα νερό δεν γίνεται   

Μαζί με τον αδερφό του Παύλο έδωσε το παρών στην εκδήλωση των βραβείων ΠΣΑΤ ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Αν και δεν θέλησε να σχολιάσει επί της ουσίας τα τεκταινόμενα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια δήλωση-απάντηση όλο νόημα για τον ανιψιό του Δημήτρη: «Το αίμα νερό δεν γίνεται»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου:

«Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για την Παρασκευή. Ο Παναθηναϊκός έχει 100 χρόνια ιστορία και θα έχει άλλα τόσα» Για τον ανιψιό του Δημήτρη: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως έκλεισε ένας κύκλος, αλλά το αίμα νερό δεν γίνεται. Είμαι υποχρεωμένος, αισθάνομαι την υποχρέωση όσο μπορώ να βοηθάω τον Παναθηναϊκό σ’ όλα τα τμήματα», συνέχισε σε μια αποστροφή του λόγου του.

Για την βράβευση του ίδιου και του αδελφού του: «Ήμασταν πάντα κοντά στον Παναθηναϊκό και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα, ανεξαρτήτως τμήματος, αλλά κυρίως στο μπάσκετ».

Για τις καλύτερες κινήσεις του στην διοίκηση του ΠΑΟ: «Αυτή του Ντομινίκ για την οποία μιλούσε όλος ο κόσμος και αναφερόταν στον Παναθηναϊκό, ο Γκάλης και φυσικά ο Ομπράντοβιτς».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ