Στο σκοτάδι «βυθίστηκε» ο Νέος Κόσμος – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Γενικό μπλάκ-άουτ επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Νέο Κόσμο, με την περιοχή να έχει «βυθιστεί» στο σκοτάδι.

Όπως θα δείτε και από τη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, ολόκληρες γειτονιές έχουν μείνει χωρίς ρεύμα με την αγωνία των κατοίκων να είναι ιδιαίτερα αυξημένη. καθώς η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης έχει καθυστερήσει αρκετά.

Το πρόβλημα φαίνεται να μην περιορίζεται στο Νέο Κόσμο, με μαρτυρίες αναγνωστών να κάνουν λόγο για διακοπή της ηλεκτροδότησης και στη Νέα Σμύρνη, αλλά και στη Καλλιθέα.

Δείτε την φωτογραφία:

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.