Δημιούργησε έναν επαγγελματικό οδηγό για κινητά στην περιοχή σου!

 

Η FOCUS-ON GROUP σε συνεργασία με την CLICKGATE LTD παρουσιάζουν την νέα εφαρμογή Business Catalogue App.

Ένας πρωτοποριακός οδηγός για κάθε τόπο της Ελλάδας!

Ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή από συσκευές iPhone, iPad και Android και να βρει χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή, όπως πληροφορίες για ξενοδοχεία, διασκέδαση, αγορές, φαγητό, παραλίες και δραστηριότητες. Ταυτόχρονα, η εφαρμογή διαθέτει πληθώρα χρήσιμων λειτουργιών όπως Ραδιόφωνο, Navigator- λήψη οδηγιών για τον προορισμό που έχει επιλέξει στην περιοχή, ειδικές προσφορές για τους χρήστες της εφαρμογής, Offline mode- λειτουργία της εφαρμογής χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Ο διαχειριστής της εφαρμογής έχει πλήρη πρόσβαση σε πίνακα ελέγχου διαχείρισης του περιεχομένου της εφαρμογής προκειμένου να επικαιροποιεί δεδομένα και να εισάγει νέες επιχειρήσεις ανά κλάδο με πλήρη στοιχεία.

Τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει ένα ζωτικό μέρος της ζωής όλων μας. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή τους χωρίς ένα κινητό τηλέφωνο. Τα χρησιμοποιούμε για κουβέντα, συνδεσιμότητα, παιχνίδια, πρόσβαση στο διαδίκτυο και ενημέρωση. Οι άνθρωποι αγοράζουν τα έξυπνα τηλέφωνα, ώστε να μπορούν να έχουν τα πάντα στην παλάμη του χεριού τους. Οι Mobile εφαρμογές επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να λειτουργούν, πωλούν, πληροφορούν και επικοινωνούν χωρίς καμία διακοπή, όπου κι αν βρίσκονται οι πελάτες και συνεργάτες τους. Εσύ ακόμα να κάνεις την δική σου εφαρμογή;

FOCUSON GROUP κατασκευάζει εφαρμογές Android, IPhone (native εφαρμογές, custom εφαρμογές), σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας.

Δείτε περισσότερα  στο επίσημο website της CLICKGATE LTD

www.clickgate.net

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ