Ζωγράφου: Τρεις νεαροί ξυλοκόπησαν άνδρα που έκανε τζόκινγκ – Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση

Εικόνες που προκαλούν σοκ και οργή από τον άγριο ξυλοδαρμό ενός άνδρα στην περιοχή του Ζωγράφου, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Πέμπτης, στην Ούλωφ Πάλμε.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα zografou24.gr, τρεις νεαροί επιτέθηκαν σε έναν άνδρα, τον έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, για άγνωστο λόγο. Αφού τον κλώτσησαν και τον γρονθοκόπησαν αρκετές φορές, έφυγαν από το σημείο σαν να μην συνέβη τίποτα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας είχε βγει για τρέξιμο και δέχτηκε τα απανωτά χτυπήματα, ενώ περπατούσε στο πεζοδρόμιο. Δεν φαίνεται να είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με τους τρεις νεαρούς.

Το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί διάσειση και κακώσεις από τα χτυπήματα που δέχτηκε, ενώ παρουσίασε και προσωρινή απώλεια μνήμης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, και το προηγούμενο διάστημα είχε συμβεί ένα παρόμοιο περιστατικό στην Πλατεία Ελευθερίας στο Γουδί, γύρω στις 11 το βράδυ με άλλον άνδρα να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού. Τότε μια γυναίκα τον είχε πλησιάσει και τον είχε ρωτήσει αν τη γνωρίζει. Εκείνος απάντησε «όχι», η γυναίκα τον ξαναρώτησε και εμφανίστηκε από το πουθενά μία παρέα νεαρών, αρχίζοντας να τον χτυπά.

Οι Αρχές είναι ενήμερες γι’ αυτά τα περιστατικά, ενώ εκτιμάται ότι πρόκειται για συμμορία, που χτυπά αγνώστους χωρίς προφανή λόγο, καθώς σκοπός τους δεν είναι να κλέψουν.

Δείτε το βίντεο που μεταδίδει η ιστοσελίδα Zografou24:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ