Ζίτσα: Για κακούργημα παραπέμπεται ο πρώην αντιδήμαρχος που κακοποίησε γάιδαρο

Στο Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο παραπέμπεται για να δικαστεί ο πρώην αντιδήμαρχος Ζίτσας, ο οποίος είχε συλληφθεί για τον βαρύτατο τραυματισμό του γάιδαρου τον οποίον μετέφερε στο χωριό Γραμμένο.

Το “κολαστήριο” της Ζίτσας: Πληθαίνουν οι καταγγελίες κατά του πρώην αντιδημάρχου για κακοποίηση ζώων

Το πόρισμα της εισαγγελίας Ιωάννινων σχετικά με τον τραυματισμό του άτυχου γάιδαρου ήταν καταπέλτης για τον πρώην Αντιδήμαρχο Ζίτσας.  Ο αντιδήμαρχος ο οποίος καθαιρέθηκε από το αξίωμά του, είχε υποστηρίξει πως μετέφερε τον γάιδαρο στην καρότσα του αυτοκίνητου, μετά από επίθεση που δέχτηκε το ζώο από λύκο. Είχε πει τότε ότι ενώ οδηγούσε και χωρίς να το καταλάβει το ζώο έπεσε στο δρόμο και έτσι το έσερνε για δεκάδες μετρά μέσα στο χωριό Γραμμένο Ιωάννινων.

Ζίτσα: Κάνουν ευθανασία στον γάιδαρο που κακοποιήθηκε

Όπως έγινε γνωστό από την εκπρόσωπο του ΚΙΔΙΖΩ Εύα Κρυστάλλη, η Εισαγγελία απορρίπτει όλους τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου. Ο πρώην Αντιδήμαρχος αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και παραπέμπεται στο Μικτό Ορκωτό. Καθοριστικό ρολό στο πόρισμα της εισαγγελίας Ιωάννινων φαίνεται πως ήταν οι γνωματεύσεις από εξειδικευμένους κτηνίατρους και υπίατρους που είχαν εξετάσει το ζώο και είχαν αποφανθεί ότι τα τραύματα που έφερε ήταν τόσο βαριά και η ίασή τους αδύνατη. Αποτέλεσμα ήταν το ζώο να υποβληθεί σε ευθανασία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ