Ζάκυνθος: Αποφασισμένοι να “αποτελειώσουν” τον επιχειρηματία ακόμη και μέσα στο νοσοκομείο

Αποφασισμένοι να αποτελειώσουν τη “δουλειά” που είχαν αναλάβει για την εκτέλεση του Ντίμη Κορφιάτη, ήταν οι εμπλεκόμενοι στην εγκληματική οργάνωση, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τους σοκαριστικούς διαλόγους τους, που περιλαμβάνονται στο διαβιβαστικό της αστυνομίας.

Οι δράστες επιχείρησαν να δολοφονήσουν τον επιχειρηματία, το μεσημέρι της 9ης Ιουνίου 2020, όταν του έστησαν φονικό καρτέρι στη Ζάκυνθο. Οι δύο εκτελεστές επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και άνοιξαν πυρ κατά του 53χρονου και της 37χρονης, που επίσης επέβαιναν σε μηχανή. Από τους πυροβολισμούς έπεσε νεκρή η σύζυγος του Ντίμη Κορφιάτη και ο ίδιος ο επιχειρηματίας τραυματίστηκε σοβαρά.

Λίγο μετά τη δολοφονία της 37χρονης, σύμφωνα με τη δικογραφία, ο φερόμενος ως εκτελεστής συνομίλησε με τον σωματοφύλακα και εμφανίστηκε να του λέει, ότι θα πρέπει να μεταβούν στο νοσοκομείο όπου θα πήγαιναν τον τραυματία επιχειρηματία για να τον “τελειώσουν”.

Συγκεκριμένα, ο φερόμενος ως δολοφόνος με τα αρχικά Σ.Π. άκουσε από τις ειδήσεις για το συμβάν και ήταν έξαλλος, όπως είπε στον σωματοφύλακα με τα αρχικά Π.Α.:

-Σ.Π.: Μόνο την π….. σκότωσες;

-Π.Α. : Ναι μ…. ας μην έπεφτες εσύ με τη μηχανή και θα τον βρίσκαμε μόνο του. Έχεις ιδέα από 45άρι πως τρυπάει; Επειδή έχεις μη μιλάς. Τον πέτυχα σίγουρα, δε θα γλιτώσει.

Στη συνέχεια ο Σ.Π. είπε ότι πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο, όπου θα πήγαιναν τον τραυματία ξενοδόχο για να τον τελειώσουν αν ήταν ακόμα ζωντανός.

Ο σωματοφύλακας επέμενε ότι θα πέθαινε γιατί σίγουρα τον είχε πετύχει:

Σ.Π.: Στον μπάτσο να δω τι θα πούμε. Εγώ θα πω ότι έφταιγες εσύ.

Υπενθυμίζεται ότι λίγους μήνες μετά, τον Μάιο του 2021, ο επιχειρηματίας έπεσε νεκρός σε φονική ενέδρα που του έστησαν άγνωστοι, τη στιγμή που έμπαινε στο γραφείο του λογιστή του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ