Υπόθεση Τοπαλούδη: “Η Ελένη δεν βιάστηκε ποτέ, ήρθε με τη θέλησή της” επιμένει ο 21χρονος Αλβανός – ΒΙΝΤΕΟ

Για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια, αλλά και για τη νέα υπόθεση με τον ομαδικό βιασμό 19χρονης ΑμεΑ για την οποία κατηγορείται μίλησε στο Star ο 21χρονος Αλβανός.

«Η κοπέλα ήρθε με τη θέλησή της, δεν βιάστηκε ποτέ η Ελένη», είπε ο 21χρονος Αλβανός και πρόσθεσε: «Δεν της αφαίρεσα τη ζωή, σας το ορκίζομαι στη δική μου τη ζωή. Έχω μια αδελφή, δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Δεν μπόρεσα να την προστατεύσω. Την πηγαίναμε στο νοσοκομείο, εκείνος την τελευταία στιγμή, άλλαξε την πορεία του αυτοκινήτου».

«Όλα είναι ένα φιάσκο», υποστήριξε για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 19χρονης και προσθέτει: «Δεν γίνεται να συσχετιστεί η μία υπόθεση με την άλλη». Όσο για την υπόθεση Τοπαλούδη είπε ότι το δικαστήριο έβγαλε μια απόφαση και είναι δεκτή υποστηρίζοντας ότι «εγώ είπα όλη την αλήθεια».

Ο ίδιος σημειώνει επίσης ότι δεν γίνεται να περνούν έναν 19χρονο τότε, ως βιαστή ισχυριζόμενος ότι «είχα σχέσεις και κοπέλες που με εκτιμούσαν, ενώ τονίζει ότι ο ίδιος άρεσε στη 19χρονη ΑμεΑ και πως γι’ αυτό είπε άλλωστε και η ίδια στην κατάθεσή της ότι «είναι ομορφούλης».

«Πώς γίνεται να έχει γίνει ένας βιασμός και να λέει ότι είμαι όμορφος; Δεν έβγαλε κάποιο συναίσθημα αντιπάθειας; Πώς είναι δυνατόν να είναι απαθής μετά από έναν βιασμό;» διερωτάται.

«Δεν την χτύπησα», είπε ακόμη ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος ως απάντηση στην κατάθεση της 19χρονης, που υποστήριξε ότι τη χαστούκισε και την τράβαγε από τα μαλλιά και υποστήριξε ότι η 19χρονη πήγε να καταγγείλει βιασμό έπειτα από 44 μέρες, αφότου είχε βγει η υπόθεση Τοπαλούδη και πως η οικογένεια της τώρα ζητά αποζημιώσεις.

«Δεν το έχω πράξει, ήταν όλα συναινετικά. Ζητώ δικαίωση, δεν υπήρξε βιασμός. Δεν είμαι βιαστής», σημειώνει.

Δείτε το βίντεο από το Star:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.