Νέα δίκη για έναν εκ των δύο δολοφόνων της Τοπαλούδη: Στο εδώλιο ξανά για βιασμό ΑμεΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο «πρωταγωνιστής» της υπόθεσης Τοπαλούδη, ο 20χρονος από την Αλβανία που προκάλεσε την κοινή γνώμη με την κυνικότητά του και καταδικάστηκε για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης, θα κληθεί τη Δευτέρα να κάτσει ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, μόλις τρεις ημέρες , αφότου είχε διαπράξει το έγκλημα της Ρόδου με το συνεργό του, βίασε μια ακόμη κοπέλα, με ειδικές ανάγκες.

Λίγες ώρες πριν από τη δίκη, ο πατέρας του θύματος μίλησε στο Mega και περιέγραψε τον «Γολγοθά» που περνά το παιδί του. «Αυτό που θέλει είναι να τιμωρηθούν για αυτά που της έκαναν. Να τιμωρηθούν σκληρά. Να ικανοποιηθεί το παιδί. Να τιμωρηθούν. Φοβάται για τη ζωή της βασικά περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της 20χρονης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν 1η Δεκεμβρίου του 2018. Ο 20χρονος Αλβανός και ένας ακόμη 23χρονος Ρομά φέρονται, να έπεισαν την νεαρή να πάει μια βόλτα με το αυτοκίνητο στην παραλία του Ενυδρείου. Κι έπειτα, με τη βία να την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις, πριν τελικά την βιάσουν.

«Το παιδί είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Φοβάται», δηλώνει ο πατέρας της. «Κάθε φορά που τους βλέπει είναι σαν να περνάει το ίδιο σκηνικό», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Έρχονται οι εικόνες, οι μνήμες δηλαδή στο μυαλό της κάθε φορά που τους βλέπει. Και μόνο που το σκέφτεται, φοβάται». Εκείνο που την έχει σώσει, λέει ο πατέρας της, που την κάνει να ξεχνιέται, είναι όταν ζωγραφίζει ή παίζει βόλεϊ. Είναι δύο ασχολίες, που την βοηθούν να μην θυμάται…».

«Η μόνη βελτίωση που είχε είναι ότι ασχολείται περισσότερο με τα χόμπι. Τη σώζει, δηλαδή όσο ασχολείται με το χόμπι δεν το σκέφτεται. Αυτή είναι η μόνη βελτίωση που έχει», είπε ακόμη ο πατέρας της

Τα τραγικά, κοινά χαρακτηριστικά που «δένουν» την υπόθεση της Ελένης με αυτήν της 20χρονης κοπέλας, φαίνεται πώς έφεραν κοντά τις δύο οικογένειες, οι οποίες διατηρούν συχνές επαφές και δίνει ο ένας κουράγιο στον άλλο.

Οι δύο άνδρες, θα λογοδοτήσουν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω, στην δίκη που αρχίζει τη Δευτέρα.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ