Υπόθεση Πισπιρίγκου: Νέα «καρφιά» Κούγια κατά Ηλιάδη – «Γιατί το παιδί, ενώ είναι ζωντανό, του ψύχει τον εγκέφαλο;»

Νέα ανακοίνωση με αιχμές εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας, με αφορμή τη συνάντηση που είχε με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας ο διευθυντής ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών Ανδρέας Ηλιάδης, ο οποίος είναι μάρτυρας στη δίκη της Ρούλας Πισπίριγκου για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Συνάντηση Πλεύρη με Ηλιάδη: Τι συζήτησαν – Το Υπουργείο Υγείας θα ζητήσει τα πρακτικά της δίκης

«Πρώτη φορά στην καριέρα μου, η οποία σε λίγο συμπληρώνει 50 χρόνια, βλέπω έναν μάρτυρα ενός Δικαστηρίου να έρχεται στο Δικαστήριο, συνοδευόμενος από δικηγόρο και την επομένη να επισκέπτεται τον Υπουργό Υγείας, συνοδευόμενος πάλι από δικηγόρο και αφού προηγουμένως έχει ενημερώσει όλα τα μέσα τηλεοράσεως για να τον απαθανατίσουν.

Με τον κύριο αυτόν θα ασχοληθούμε νόμιμα στις 25/4/2023 και τότε είμαι βέβαιος ότι θα αντιληφθούν όλοι, ακόμη και οι πλέον δύσπιστοι, πώς οικοδομήθηκε η κατηγορία εις βάρος της κας Σ.Π.» αναφέρει ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Κόκκινη σημαία όταν το παιδί είναι καλά μακριά από τον φροντιστή» – Η κατάθεση Ηλιάδη και η ένταση με Κούγια

«Εγώ θέλω να του υποβάλω μόνο μια ερώτηση: γιατί το παιδί, ενώ είναι ζωντανό, του ψύχει τον εγκέφαλο;» τονίζει ο Αλέξης Κούγιας. 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ