Βιασμός 19χρονης στην Κρήτη: «Δεν συμμετείχα σε καμία πράξη, είμαι στη διάθεση των αρχών» – Τι υποστηρίζει ο τράπερ

Στη διάθεση των αρχών δηλώνει πως είναι ο τράπερ ο οποίος συνελήφθη για ομαδικό βιασμό στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, έπειτα από συναυλία που έδωσε στο νησί.

Κρήτη: «Ο γιος μου δεν έχει κάνει τίποτα» λέει η μητέρα του τράπερ που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 19χρονης

Του Μίλτου Σακελλάρη

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο ίδιος δεν κατονομάζεται από την καταγγέλλουσα ως ένα από τα πρόσωπα που την βίασε. «Ο πελάτης μου υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με την κατηγορία του βιασμού. Δεν κατονομάζεται από την καταγγέλλουσα. Η καταγγέλλουσα είχε επαφή με ένα άλλο άτομο από την παρέα», δήλωσε στο enikos.gr ο δικηγόρος του τράπερ Νίκος Αλετράς.

«Παραδόθηκε αυτοβούλως, είναι πολύ σημαντικό ότι δηλώνει πως είναι στη διάθεση των αρχών. Είπε ότι ”είμαι εδώ να απαντήσω για ό,τι κατηγορούμαι” », πρόσθεσε ο δικηγόρος του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι συλληφθέντες για τον ομαδικό βιασμό που κατήγγειλε η 19χρονη μέσα σε δωμάτιο του ξενοδοχείου θα οδηγηθούν αύριο στις 12 στον Ανακριτή Ρεθύμνου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με την καταγγελία, το βράδυ της περασμένης Κυριακής η 19χρονη βρισκόταν σε μπαρ της παλαιάς πόλης του Ρεθύμνου. Εκεί γνώρισε τρία άτομα, ηλικίας 24, 30 και 23 ετών, εκ των οποίων ήταν ο ένας γνωστός τράπερ. Όλοι βρίσκονταν στην Κρήτη στο πλαίσιο συναυλίας.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία της η 19χρονη, στο τέλος της βραδιάς, έφυγε από το μαγαζί με τον έναν από αυτούς και πήγαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, με την γυναίκα να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης.

Σύμφωνα με την 19χρονη φοιτήτρια από τη Θεσσαλονίκη, στο δωμάτιο πήγαν και οι άλλοι δύο άνδρες και όλοι μαζί προχώρησαν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, ενώ εκείνη δεν ήταν σε θέση να αντισταθεί λόγω της μέθης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ