Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιόλου: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας –  ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας 24/4 στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο της οδού Αιόλου.

Αιόλου: Η φωτιά όπως φαίνεται από την Πατησίων – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 21 πυροσβέστες με εφτά οχήματα και βασικό μέλημα ήταν να σβηστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η πυρκαγιά και να μην επεκταθεί σε γειτονικά κτίρια.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, η κινητοποίηση ήταν μεγάλη. Ακόμα η ατμόσφαιρα στο κέντρο είναι αποπνικτική.

Φωτιά στην Αιόλου: Υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης του κτιρίου – Κλειστή η Καραγεώργη Σερβίας

Φωτιά σε κτίριο στην Αιόλου

Οι πυροσβέστες έδωσαν «μάχη» για να την θέσουν υπό έλεγχο ενώ αντιμετώπισαν δυσκολίες λόγω του ότι το κτίριο βρίσκεται σε στενό δρομάκι και επίσης υπήρχε κίνδυνος καταρρεύσεων λόγω της παλαιότητας του κτιρίου.

Αθήνα: Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Αιόλου

Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ:

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ