Ξέσπασε ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου: Στη χώρα μας δεν λειτουργούν οι δημοκρατικοί θεσμοί

Με ένα σπαρακτικό κείμενο, ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου αποχαιρετά το παιδί του, καταγγέλλοντας παράλληλα ότι στη χώρα μας δεν λειτουργούν οι δημοκρατικοί θεσμοί.

Σε κείμενο που δημοσίευσε στο Facebook, ο Γιάννης Μάγγος σημειώνει ότι αποτελεί αδιάψευστο γεγονός πως ο 26χρονος γιος του ξυλοκοπήθηκε από τα ΜΑΤ “άγρια και επικίνδυνα” πριν ένα μήνα, ενώ τονίζει ότι αποτελεί επίσης γεγονός -που όμως δεν μπορεί να αποδειχθεί ιατροδικαστικά- ότι “μετά τον ξυλοδαρμό, αλλά και τους εξευτελισμούς που υπέστη στο κρατητήριο, κατέρρευσε η ψυχική του υγεία, που μοιραία επηρέασε τις αποφάσεις για τη ζωή του”.

Σημειώνεται ότι χθες έγινε γνωστό ότι σύμφωνα με τη νεκροτομή που έγινε παρουσία εισαγγελέα, αλλά και τεχνικού συμβούλου της οικογένειας, ο θάνατος του 26χρονου αποδίδεται σε οξύ πνευμονικό οίδημα. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ το οξύ πνευμονικό οίδημα δεν φαίνεται να συνδέεται, σύμφωνα τουλάχιστον με τις πρώτες πληροφορίες, με τα χτυπήματα που είχε δεχτεί ο Βασίλης Μάγγος.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Γιάννη Μάγγου:

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΑΣ

Γεγονός αδιαμφισβήτητο είναι ότι το παιδί μας πέθανε.

Γεγονός αδιάψευστο είναι ότι πριν ένα μήνα ξυλοκοπήθηκε από τα ΜΑΤ άγρια και επικίνδυνα για τη σωματική του υγεία.

Η σκηνή του ξυλοδαρμού υπάρχει σε βίντεο που το είδε όλος ο κόσμος.

Γεγονός (μη αποδεικνυόμενο ιατροδικαστικά) είναι ότι μετά τον ξυλοδαρμό, αλλά και τους εξευτελισμούς που υπέστη στο κρατητήριο, κατέρρευσε η ψυχική του υγεία, που μοιραία επηρέασε τις αποφάσεις για τη ζωή του.

Γεγονός είναι ότι στη χώρα μας κανένας από την κυβέρνηση ,ούτε καν εισαγγελέας από το κράτος, δεν διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για τα παραπάνω.

Γεγονός είναι ότι στη χώρα μας δεν λειτουργούν οι δημοκρατικοί θεσμοί.

Γεγονός είναι ότι η κοινωνία μας δεν είναι δίκαιη.

Γεγονός είναι ότι ο γιoς μας, Βασίλειος Μάγγος, με τους αγώνες του προσπαθούσε να την κάνει καλύτερη!

Η οικογένεια του Βασίλειου Μάγγου

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.