Ξεσπά ο πατέρας του μοντέλου με την κοκαΐνη: Η κόρη μου είναι αθώα, την πίεζαν να ομολογήσει

Ξέσπασε ο πατέρας του μοντέλου με την κοκαΐνη, μετά την προφυλάκισή της 31χρονης, μιλώντας στο δελτίο του ΑΝΤ1.
Ο άνδρας αποκάλυψε πως το πρόσωπο που υπέδειξε το μοντέλο στις Αρχές ως υπαίτιο για τη σύλληψή του με κοκαΐνη, φέρεται να προσπάθησε να επικοινωνήσει με το περιβάλλον του ακόμη και μετά τη σύλληψή του.
“Η κόρη μου είναι αθώα. Είναι σοκαρισμένη γι’ αυτό που της έχει τύχει. Το παιδί έχει καταλάβει ότι λείπει η μάνα του, το παιδί το έχουμε προφυλάξει, ώστε να μην καταλάβει το παραμικρό… Να λάμψει η αλήθεια θέλουμε, δεν θέλουμε να κρυφτεί κάτι. Μόνο την αλήθεια, δεν ζητάμε κάτι άλλο. Να πολεμηθεί αυτό το ψέμα” τόνισε ο πατέρας του μοντέλου που προσπαθεί να σταθεί τόσο στην 9χρονη εγγονή του όσο και στην κόρη του, που είναι προφυλακισμένη με την κατηγορία της προμήθεια, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.
Η 31χρονη εξακολουθεί να μιλά για εκείνον τον άνδρα από το παρελθόν της που όπως κατέθεσε στις Αρχές είναι αυτός που την παγίδευσε. Όπως ισχυρίζονται μιλώντας στον ΑΝΤ ο πατέρας της αλλά και ο νομικός της εκπρόσωπος, ακόμη και όταν το μοντέλο συνελήφθη ο άνδρας που κατονόμασε στις Αρχές φέρεται να του άσκησε πιέσεις μέσω τρίτων, προκειμένου να ομολογήσει ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο όχημά της 31χρονης, είναι δικά της.
“Αυτό το πρόσωπο όταν συνελήφθη η κατηγορούμενη, πλησίασε και εμένα, πλησίασε και άλλους δύο συναδέλφους μου. Αυτοί οι δύο την επισκέφθηκαν και την πίεζαν να ομολογήσει ότι πράγματι ήταν δικά της τα ναρκωτικά και ότι τα έχει για δική της χρήση. Υπάρχει ένα σκοτεινό παρασκήνιο” τόνισε ο δικηγόρος του μοντέλου, Αλέξης Κούγιας που σημείωσε επιπλέον:
“Θα υποβάλω αίτημα, να γίνει τοξικολογική εξέταση στην κατηγορούμενη, για να αποδειχθεί ο ισχυρισμός της, ότι δεν έχει κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών”.
Από την πλευρά του, ο πατέρας της πρόσθεσε: “Μας προσέγγισαν γραφεία, εκπροσωπώντας τον άνδρα αυτόν, μας πρότειναν να δηλώσει η κόρη μου ότι είναι τοξικομανής για να αθωωθεί. Αν είναι δυνατόν! Η κόρη μου ασχολείτο πολλά χρόνια, από 4 ετών, με τον αθλητισμό. Ποτέ δεν έχει μπλέξει με ναρκωτικά”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.