Ξάνθη: Η αστυνομία κατέσχεσε 6.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 105 κιλά λαθραίου καπνού

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Σχεδόν 45 κιλά λαθραίου καπνού μετέφερε με το αυτοκίνητό του ένα άτομο το οποίο συνελήφθη σε περιοχή της Ξάνθης.
  • Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν περίπου 3.500 πακέτα τσιγάρων και 900 συσκευασίες με καπνό, ενώ στον ίδιο χώρο παραλαβής βρέθηκαν επιπλέον 2.500 πακέτα τσιγάρων και 1.200 συσκευασίες καπνού.
  • Συνολικά κατασχέθηκαν 6.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 105 κιλά λαθραίου καπνού και το όχημα που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Σχεδόν 45 κιλά λαθραίου καπνού μετέφερε με το αυτοκίνητό του ένα άτομο το οποίο συνελήφθη σε περιοχή της Ξάνθης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧΕ αυτοκίνητο στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν περίπου 3.500 πακέτα τσιγάρων και 900 συσκευασίες με καπνό, βάρους 45 κιλών, τα οποία είχε παραλάβει νωρίτερα από χώρο μεταφορικής εταιρείας.

Στον ίδιο χώρο παραλαβής, βρέθηκαν επιπλέον 2.500 πακέτα τσιγάρων και 1.200 συσκευασίες καπνού, συνολικού βάρους 60 κιλών, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο Δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Κατασχέθηκαν συνολικά 6.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 105 κιλά λαθραίου καπνού και το όχημα που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ξάνθης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google