Βύρωνας: 60χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της – Έφερε δαγκωματιές από σκύλο

Θρίλερ στην περιοχή του Βύρωνα. Μια γυναίκα ηλικίας περίπου 60 ετών εντοπίστηκε νεκρή τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσα στο σπίτι της στην οδό Νέας Εφέσου. Στο πρόσωπό της έφερε τραύματα από δαγκωματιές σκύλου. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είχε στο διαμέρισμά της δύο σκυλιά πίτμπουλ.

Άγνωστο παραμένει εάν πέθανε από παθολογικά αίτια ή από τα δαγκώματα των σκύλων. Η ακριβής αιτία θανάτου αναμένεται μετά την εξέταση που θα γίνει από τον ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, την άτυχη γυναίκα εντόπισε ο γιος της, γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα, κατά την επιστροφή του στο σπίτι και ειδοποίησε άμεσα τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να μπουν μέσα στο σπίτι γιατί το ένα πίτμπουλ – το μεγαλύτερο σε ηλικία – ήταν πολύ άγριο. Τελικά, ο γιος της άτυχης γυναίκας κάλεσε κτηνίατρο, ο οποίος νάρκωσε το ζώο προκειμένου να απομακρυνθεί από το σημείο.

Σε βάρος του γιού, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης των σκύλων, σχηματίζεται από την αστυνομία δικογραφία.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε μιλώντας στο enikos.gr ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης. «Ειδοποιηθήκαμε και εμείς και συγκεκριμένα το τμήμα αστικής πανίδας του Δήμου, αλλά το ζώο είναι δεσποζόμενο και εμείς δεν μπορούμε να παρέμβουμε» είπε. «Είναι ένα τραγικό γεγονός που δείχνει την ευθύνη που έχουμε όσοι διαθέτουμε δεσποζόμενα ζώα και πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε απέναντί τους» τόνισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, για το συγκεκριμένο πίτμπουλ είχαν γίνει καταγγελίες, επειδή ήταν πολύ άγριο και ενοχλούσε ενοίκους της πολυκατοικίας. Το ζώο, σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν έβγαινε σχεδόν ποτέ έξω για βόλτα και ήταν συνεχώς μέσα στο διαμέρισμα.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ