Βουνά σκουπιδιών στην Κέρκυρα – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Σήμα κινδύνου μέσω του enikos.gr εκπέμπει κάτοικος του χωριού Κασσιόπη στην Κέρκυρα καθώς μεγάλοι όγκοι σκουπιδιών έχουν συσσωρευτεί στην περιοχή.

Όπως αναφέρει ο αναγνώστης στο μήνυμα που μας έστειλε την Πέμπτη “η κατάσταση από τα σκουπίδια στη βόρεια Κέρκυρα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Στο χωριό της Κασσιόπης στις δύο εισόδους έχουμε βουνά από σκουπίδια. Θα αρρωστήσουμε!!! Έχουν να τα μαζέψουν πάνω από μια βδομάδα”.

Στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες εκτός από οικιακά απορρίμματα φαίνονται και σακούλες που προέρχονται από καταστήματα με αποτέλεσμα η κατάσταση να επιδεινώνεται δραματικά μέρα με τη μέρα.

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.