Βόρεια Ελλάδα-Συνεχίζονται οι εναλλαγές του καιρού

Βόρεια Ελλάδα-Συνεχίζονται οι εναλλαγές του καιρού

Συνεχίζονται τα… “παιχνίδια” του καιρού με τις ξαφνικές εναλλαγές ανάμεσα σε ήλιο, νεφώσεις και βροχές. Από το πρωί, ο καιρός στη Βόρεια Ελλάδα παρουσιάζει βελτίωση, μετά τις έντονες κατά τόπους βροχοπτώσεις του τελευταίου 24ώρου, που προκάλεσαν προβλήματα σε ορισμένες περιοχές.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις συνθέτουν το σκηνικό του καιρού στις περισσότερες περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης, αλλά στη διάρκεια της ημέρας οι μετεωρολόγοι αναμένουν τοπικές βροχές. Στα ορεινά της Μακεδονίας δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.

Στη Θεσσαλονίκη επικρατεί από το πρωί λιακάδα με τη θερμοκρασία στους 22 βαθμούς Κελσίου, επισημαίνει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στην Κοζάνη, όπου από τη χθεσινή νεροποντή πλημμύρισαν υπόγεια σπίτια και δρόμοι μετατράπηκαν σε χείμαρροι, ο καιρός έχει βελτιωθεί, με τον ήλιο να κάνει από νωρίς την εμφάνισή του και το θερμόμετρο να ξεπερνάει τους 18 βαθμούς.

Με ηλιοφάνεια ξύπνησε και η Χαλκιδική, όπου από την έντονη βροχόπτωση προκλήθηκαν πλημμύρες σε σπίτια, ενώ 64χρονος ψαράς έχασε τη ζωή του στη θαλάσσια περιοχή του Νέου Μάρμαρα, όταν, σύμφωνα με μαρτυρία φίλου του που τον συνόδευε, έπεσε στη θάλασσα, ύστερα από πτώση κεραυνού κοντά στη βάρκα. Ο άτυχος άντρας ανασύρθηκε, λίγο αργότερα, νεκρός από διασώστες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ