Βόλος: Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για τον οδηγό της μηχανής που παρέσυρε τον παππού με το βρέφος – Βίντεο

Νέες μαρτυρίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το τραγικό τροχαίο στον Βόλο, με θύμα το τεσσάρων μηνών βρέφος. Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε το πώς κινείτο η μηχανή, η οποία παρέσυρε τον παππού που κρατούσε στην αγκαλιά του το κοριτσάκι, πριν από το δυστύχημα. Από το οικογενειακό περιβάλλον του οδηγού της μηχανής σημειώνουν ότι ο 33χρονος θα κουβαλάει για όλη του την ζωή αυτό που συνέβη, «είτε τιμωρηθεί, είτε δεν τιμωρηθεί».

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega. Πρόκειται για έναν διανομέα, ο οποίος κινείτο στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, και έχει δώσει κατάθεση στην αστυνομία.

Σύμφωνα με την εκπομπή, δίπλα στον ντελιβερά κινείτο ένα αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή, η μηχανή του 33χρονου πέρασε ξυστά ανάμεσα από τα δύο οχήματα, τα προσπέρασε και βρέθηκε στα αριστερά του δρόμου, πέφτοντας πάνω στον παππού.

«Βρισκόμουν με το μηχανάκι μου στη μέση της Ιάσωνος. Ξαφνικά με προσπέρασε με μεγάλη ταχύτητα μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς. Μάλιστα, σχημάτισα την εντύπωση από τον τρόπο που πήγαινε, ότι ίσως ο οδηγός δεν ήταν σε θέση να την οδηγεί με ασφάλεια», αναφέρει αρχικά ο μάρτυρας.

Σημειώνει στη συνέχεια ότι «ύστερα τον βλέπω να προσπερνά ένα αυτοκίνητο από δεξιά, να κάνει ελιγμό αριστερά και να παρασύρει τον άνδρα που περνούσε τον δρόμο».

Τι λέει υπάλληλος μεζεδοπωλείου για τον οδηγό της μηχανής

Η εκπομπή βρέθηκε σε ένα μεζεδοπωλείο, όπου είχε πάει ο οδηγός της μοτοσικλέτας την μοιραία ημέρα. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, στις 3 το μεσημέρι πήγε σε ένα τσιπουράδικο της περιοχής, δύο ώρες αργότερα επέστρεψε στο σπίτι του με τα πόδια, στις 8 το απόγευμα πήγε σε ένα άλλο μεζεδοπωλείο, ενώ στις 10 το βράδυ έγινε το θανατηφόρο τροχαίο με την παράσυρση του παππού και του βρέφους.

«Πρέπει να ήταν γύρω στις 8, φάγανε πιάτο μικρό που έχουμε εδώ και απ’ ότι θυμάμαι πρέπει να ήπιε μία μπύρα. Ήμουν έξω από το μαγαζί εκείνη την στιγμή τους είδα να κατεβαίνουν τον δρόμο με τα πόδια μεγάλη παρέα. Αυτοί πρέπει να ήταν 5-6 συνάντησαν εδώ κάποια άλλα άτομα. Δεν καθίσανε πολύ. Πρέπει να ήταν μία ώρα, μία το πολύ μιάμιση. Έρχεται συχνά για φαγητό, συνήθως δεν πίνει πολύ άμα θα πιει, δηλαδή άμα θα πιει, θα πιει μία μπύρα. Έρχεται για φαγητό, τα μεσημέρια συνήθως κανένα αναψυκτικό, το βράδυ αυτό, συνήθως έρχεται να φάει μετά την δουλειά», τονίζει ο υπάλληλος.

Το οικογενειακό περιβάλλον του οδηγού της μηχανής

Από το οικογενειακό περιβάλλον του οδηγού της μηχανής κάνουν λόγο για «μία κακή στιγμή και για τις δύο οικογένειες» και υπογραμμίζουν ότι «πονάμε και για τα δύο παιδιά».

«Όσο γίνεται προσπαθεί να είναι καλά. Σε κανέναν να μην τύχει αυτό που έχει συμβεί. Η άλλη οικογένεια, οι άνθρωποι έχουν χάσει το παιδάκι τους. Συμπονώ τους άλλους ανθρώπους. Μακάρι να μην είχε γίνει όλο αυτό το πράγμα. Ήταν μία κακή στιγμή και για τις δύο οικογένειες, πονάμε και για τα δύο παιδιά. Δεν έχω λόγια, δεν εκφράζεται αυτό με λόγια», τονίζει άνθρωπος από το οικογενειακό περιβάλλον του 33χρονου.

Όπως υποστηρίζει στη συνέχεια, «εμένα η αγωνία μου συνεχίζει, εμείς θα έχουμε έναν αγώνα μεγάλο για όλη μας την ζωή, δεν τελειώνει αυτό. Θα το κουβαλάει για όλη του την ζωή, είτε τιμωρηθεί, είτε δεν τιμωρηθεί, ό,τι και να γίνει. Είναι ένα φορτίο για εμάς που θα έχουμε για πάντα».

«Μας έκλεισε το σπίτι» λέει ο παππούς – Η έκκληση της οικογένειας του βρέφους

Ο παππούς του βρέφους είναι συντετριμμένος με τα όσα συνέβησαν, ενώ φοράει ακόμη κολάρο γιατί τραυματίστηκε μετά την παράσυρσή του από την μηχανή. «Μας έκλεισε το σπίτι. Και τι αλλάζει αν είχε πιεί ο οδηγός της μηχανής, εμείς χάσαμε το εγγόνι μας. Δεν τον ξέρουμε τον οδηγό, προσπαθούμε να ηρεμήσουμε», τονίζει.

Ο πατέρας του μωρού κάνει έκκληση στους κατοίκους του Βόλου, όσοι γνωρίζουν κάτι για την πορεία της μοτοσικλέτας να πάνε στην Τροχαία, προκειμένου να καταθέσουν.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την φονική παράσυρση, που είχε μεταδώσει η εκπομπή LiveNews στο Mega:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ