Θέμης Αδαμαντίδης: Εάν γύριζα τον χρόνο πίσω θα ήθελα με όλα μου τα παιδιά να είχα περισσότερο χρόνο – Τι είπε για την Βαρβάρα Κίρκη

Στην Ελένη Τσολάκη έδωσε συνέντευξη ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο γνωστός λαϊκός καλλιτέχνης, κατά την διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για την σχέση του με την Βαρβάρα Κίρκη, αλλά και για τους γιους του.

Μιλώντας για τον έρωτα ο Θέμης Αδαμαντίδης είπε: «Ο έρωτας έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Αν δεν είμαι χαρούμενος δεν μπορώ να τραγουδήσω, ακόμη και τα τραγούδια του πόνου. Πρέπει να είμαι καλά για να τραγουδήσω.

Η Βαρβάρα Κίρκη έχει κάτι που για πολλούς δεν φαίνεται, δεν μετράει πάντα η εμφάνιση. Είναι σαν παιδί. Είμαστε καλά στη σχέση μας. Μετάνιωσα για τη δημοσιότητα που πήρε αυτή η σχέση, δεν θα έπρεπε να είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο.

Αλλά ακόμα και αυτό δείχνει τον αυθορμητισμό της αντίδρασης, που για μένα είναι λάθος, αλλά έγινε. Γιατί δεν υπήρχε και πραγματικά σοβαρός λόγος να γίνουν όλα αυτά. Ντρέπομαι να συζητάω για τη σχέση μου με την Βαρβάρα Κίρκη».

Αναφερόμενος στους τέσσερις γιους του, εξήγησε πως: «Όλοι οι γιοι μου έχουν καλή φωνή, οι δύο από τους τέσσερις άφησαν το τραγούδι στην πορεία. Τον τρίτο βέβαια τον έχει κερδίσει το ποδόσφαιρο, κάποια μέρα θα παίξει στην Εθνική. Ποτέ δεν ήμουν αντίθετος με τις επιλογές των παιδιών μου. Αν έβλεπα ότι αξίζουν και το ήθελαν πρώτα απ’ όλα και οι ίδιοι θα τους στήριζα όσο μπορούσα».

Μάλιστα ο Θέμης Αδαμαντίδης εξομολογήθηκε ότι: «Εάν γύριζα τον χρόνο πίσω θα ήθελα με όλα μου τα παιδιά να είχα περισσότερο χρόνο. Δεν χορταίνονται τα παιδιά. Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν και μακριά τους εντελώς, αλλά δεν χορταίνονται τα παιδιά. Δεν προλάβαινα να χαρώ τα παιδιά μου, γιατί όταν αυτά ξυπνούσαν εγώ κοιμόμουν, επειδή δούλευα νύχτα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ