Ξανά στο νοσοκομείο ο Ηλίας Μαμαλάκης

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ξανά ο Ηλίας Μαμαλάκης. Την είδηση της νοσηλείας του γνωστοποίησε ο ίδιος ο σεφ μέσα από ανάρτηση που έκανε σήμερα (8/11) στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Μαμαλάκης ανήρτησε μία φωτογραφία από το δωμάτιο του νοσοκομείου και έγραψε στη λεζάντα: «Ξανά λοιπόν νοσοκομείο. Πάει ένας χρόνος. Τώρα γαστρορραγία. Έτσι να μην ξεχνιόμαστε. Όλα τα ραντεβού και τα ταξίδια άκυρα. Λυπάμαι που δεν θα είμαι Βόλο».

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι ο γνωστός σεφ είχε νοσηλευτεί ξανά στο νοσοκομείο. Μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα για το πρόβλημα υγείας που πέρασε, είχε εξηγήσει ότι: «Δεν νομίζω ότι αναθεώρησα κάποια πράγματα για την ζωή μου. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα ψυχολογικά όσο είχα το πρόβλημα υγείας. Ήμουν πάρα πολλές ώρες μόνος μου στο νοσοκομείο, μίλησα με έναν ψυχολόγο και τώρα έχω επαφή με έναν ψυχολόγο που μιλάμε στο τηλέφωνο και τα μηνύματα. Σοκαρίστηκα, σκεφτείτε ότι εγώ αρρώστησα για πρώτη φορά στην Κύπρο στις 10 Νοέμβριου του 2022 και αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα υπό θεραπεία. Το μυαλό μου δεν συνήλθε».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ