Βόλος: Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σε μπαρ – Συνελήφθη και ο Παναγιώτης Λιαδέλης

Σκηνές Φαρ Ουεστ εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από μπαρ στον Βόλο, με τις αστυνομικές αρχές να προχωρούν σε οκτώ συλλήψεις. Μεταξύ των προσώπων που συνελήφθησαν είναι και ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Λιαδέλης, σύμφωνα με πληροφορίες.

Όλα ξεκίνησαν στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής (15/10), όταν δύο αλβανικής καταγωγής θαμώνες του μπαρ καβγάδισαν έντονα με άλλον θαμώνα και στη συνέχεια βγήκαν από το μαγαζί για να λύσουν τις διαφορές τους. Υπάλληλοι του καταστήματος πήραν θέση υπέρ του άγνωστου θαμώνα, με αποτέλεσμα οι δύο πρώτοι δράστες να αποχωρήσουν από το μπαρ.

Ωστόσο, στη συνέχεια επέστρεψαν δύο φορές έξω από το νυχτερινό κέντρο, που φέρεται να ανήκει στον πρώην μπασκετμπολίστα. Την πρώτη φορά με ένα αυτοκίνητο και την δεύτερη με μία μοτοσικλέτα και πυροβόλησαν στον αέρα, συνολικά επτά φορές. Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή. Οι υπόλοιποι έξι τους ακολούθησαν με τα αυτοκίνητά τους μέχρι τα γραφεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, όπου είχαν μεταβεί οι δύο δράστες φοβούμενοι για την σωματική τους ακεραιότητα.

Πριν προλάβουν να επέμβουν οι αστυνομικές δυνάμεις, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, κατηγορούνται ότι προκάλεσαν σωματικές βλάβες στον έναν εκ των δραστών, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Και οι οκτώ εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο συνελήφθησαν. Οι δύο άνδρες που πυροβόλησαν στον αέρα κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και οι υπόλοιποι έξι (μεταξύ αυτών και ο Λιαδέλης) για παράβαση του άρθρου 310 του ποινικού κώδικα για βαριά σωματική βλάβη.

Στο μπαρ όπου έγινε το σοβαρό επεισόδιο εντοπίστηκαν επτά φυσίγγια κρότου, ενώ ύστερα από σχετική έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου με 13 φυσίγγια κρότου, τα οποία οι δύο δράστες αλβανικής καταγωγής είχαν κρύψει κοντά στο σπίτι του ενός, αλλά και δύο φυσίγγια κρότου μέσα στο αυτοκίνητό τους.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ