Ησαΐας Ματιάμπα: Τι θα έκανε αν ο γιος του, του έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έδωσε ο Ησαΐας Ματιάμπα. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για το περιστατικό ρατσισμού που έχει βιώσει, την απώλεια του πατέρα του, αλλά και το τι θα έκανε αν ο γιος του, του έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

«Προσπαθώ να είμαι, τουλάχιστον σε αυτή την περίοδο της ζωής μου, καλός πατέρας πάνω απ’ όλα σίγουρα» ανέφερε αρχικά. «Όσον αφορά τον γιο μου εγώ θα είμαι δίπλα του ότι και να αποφασίσει. Δεν υπάρχει καν στο μυαλό μου η σκέψη ότι μπορεί να με βρει απέναντί του» είπε, ξεκαθαρίζοντας έτσι το τι θα έκανε αν ο γιος του, του έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

«Σαν παιδί η οικογένειά μου αντιμετώπισε οικονομικές κακουχίες, αλλά και ρατσιστικές. Είχα πάει να βγάλω ταυτότητα και πήγαμε όλοι οικογενειακώς και αυτό που είπε ο αστυνομικός μέσα στο γραφείο ήταν “Τι γυρεύουν όλοι οι μαύροι εδώ μέσα, φύγετε έξω…”. Αφού βγάλαμε, το πρώτο πράγμα που είπα στην μητέρα μου ήταν “Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να κάνω κάτι σε αυτόν τον κόσμο ώστε να καταλάβουν ότι αυτό που έχουμε, το διαφορετικό, δεν είναι κακό”» εξήγησε κατά την διάρκεια της συνέντευξης.

«Είναι μία δύσκολη κατάσταση την οποία δεν ξέρω αν έχω ξεπεράσει ακόμα. Σίγουρα σε δύσκολες στιγμές που νιώθω κάπως τον ζητάω και τον θέλω δίπλα μου. Από κει και πέρα δεν νομίζω ότι θα ήθελα να μην υπάρχει και αυτή η επικοινωνία έτσι και αλλιώς. Οπότε δεν είναι ότι έφυγε και θα φύγει εντελώς και από την ζωή μου» σημείωσε για την απώλεια του πατέρα του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ