Βόλος: Έπεσαν σοβάδες σε δημοτικό σχολείο – Από τύχη δεν τραυματίστηκε η καθαρίστρια

Δεύτερο περιστατικό με πτώση σοβάδων σε σχολείο του Βόλου, μέσα σε μία εβδομάδα.

Βόλος: «Φοβούνται να στείλουν τα παιδιά στο σχολείο» – Ανήσυχοι οι γονείς μετά την κατάρρευση τμήματος της οροφής σε δημοτικό

Λίγα μόλις 24ωρα μετά την κατάρρευση τμήματος της οροφής σε αίθουσα διδασκαλίας του 18ου Δημοτικού σχολείου Βόλου, ακόμη ένα περιστατικό έρχεται να αναδείξει τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία του Βόλου, εξαιτίας της εγκατάλειψης από τον Δήμο Βόλου.

Σύμφωνα με τα «Γεγονότα», το περιστατικό καταγράφηκε σήμερα (10/4) στο 32ο Δημοτικό Σχολείο και από θαύμα γλίτωσε η καθαρίστρια. Αν το σχολείο δεν ήταν κλειστό λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας, δεν αποκλείεται να είχαν κινδυνεύσει μαθητές και εκπαιδευτικοί.

Βόλος: Κατέρρευσε τμήμα της οροφής σε αίθουσα δημοτικού σχολείου – ΦΩΤΟ

Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι, η καθαρίστρια πήγε νωρίς το πρωί στο σχολείο για να καθαρίσει και όταν μπήκε μέσα, είδε σοβάδες πεσμένους στην σκάλα. Πλησιάζοντας προς το σημείο για να διαπιστώσει τι συνέβη, άρχισαν να πέφτουν μεγάλα κομμάτια σοβάδων από την οροφή και λίγο έλειψε να τραυματιστεί.

Η εργαζόμενη ενημέρωσε αμέσως τη διεύθυνση του 32ου Δημοτικού Σχολείου, ενώ για το θέμα ενημερώθηκε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σύλλογος είχε ενημερώσει τον Δήμο Βόλου για διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει το διδακτήριο, ζητώντας να δρομολογηθούν οι αναγκαίες παρεμβάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Δευτέρας (03/04), όταν κατέρρευσε το τμήμα της οροφής μέσα στην σχολική αίθουσα του 18ου δημοτικού σχολείου στον Βόλου. Από τύχη δεν υπήρξαν τραυματίες, καθώς τα περισσότερα παιδιά, όπως και οι εκπαιδευτικοί, βρίσκονταν εκτός της αίθουσας σε διάλειμμα. Για το περιστατικό είχε μιλήσει στο enikos.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου Αντώνης Μπέκος, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι «πολλοί γονείς δεν θέλουν να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο μέχρι να επιδιορθωθεί η ζημιά».

Δείτε εικόνες από την πτώση σοβάδων στο 32ο Δημοτικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ